Toilet voor op de boot

Tegenwoordig is een scheepstoilet niet meer weg te denken voor veel booteigenaren. Misschien bent u vaak op het strand te vinden of ligt u veel voor anker. Dan is het geen overbodige luxe om een toilet aan boord te hebben. Ook als u in de haven ligt is het tóch fijn om een toilet op de boot te hebben. Dit scheelt u veel tripjes over de steigers om bij het toiletgebouw te komen. In onze blog leest u wat de beste toiletten voor de boot zijn. 

   

Items 1-39 van 371

Pagina
per pagina

Dometic toilet voor de boot

Bij Bootmania vindt u toiletten van Dometic die speciaal ontworpen zijn voor het buitenleven. De compactheid, duurzaamheid en functionaliteit maken dat dit populaire toiletten zijn voor op de boot. Om langer weg te kunnen blijven op de boot en om te kunnen genieten van uw vrijheid heeft u de producten van Dometic nodig. Dometic noemt het zelf ook wel 'Mobile Living'. In de meest beperkte ruimtes kunt u toch een toilet plaatsen dankzij de compacte toiletten van Dometic. Onze toiletten beschikken ook over veel functies zoals: droogspoelsysteem zodat u geen last heeft van spetterend water in het toiet. In onze webshop vindt u ook Dometic toiletten waarvan de kom 360º kan draaien zodat u het toilet ook in ruimtes kunt monteren die niet perfect vierkant zijn. Via onze webshop kunt u eenvoudig en snel een Dometic toilet voor de boot bestellen. 

Draagbaar toilet voor de boot

In onze webshop vindt u ook draagbare toiletten, ook wel chemisch of mobiel toilet genoemd. Deze toiletten zijn voor booteigenaren die alle ruimte op hun boot willen besparen. Een draagbaar toilet kunt u plaatsen waar u wilt en neemt weinig ruimte in. Bij Bootmania vindt u draagbare toiletten die beschikken over een vulstandindicatie. Er gaat dan een lampje branden zodat u weet wanneer de vuilwatertank in het toilet geleegd moet worden. Draagbare toiletten beschikken meestal ook over een spoelwatertank. Aan de hand van het water in deze tank wordt het toilet gespoeld. Een groot voordeel aan chemische toiletten is dat deze al beschikken over alle benodigheden voor een toilet. Denk aan een vuilwatertank en pomp. Hierdoor bespaart u niet alleen veel ruimte maar ook een hoop geld. Via onze webshop kunt u eenvoudig en snel uw draagbare toilet voor de boot bestellen. 

Elektrisch toilet aan boord

Onze elektrische toiletten zorgen voor dat extra stukje comfort en luxe aan boord. Zeg gedag tegen handmatig pompen! Een elektrisch toilet kunt u eenvoudig doorspoelen met een knop, in tegenstelling tot handmatige toiletten. Hoe werkt een elektrisch toilet precies? Dit verschilt per toilet. Bij sommige elektrische toiletten drukt u twee keer op de knop: één keer om het spoelwater op te laten komen en nog een keer om door te spoelen. Er zijn ook elektrische toiletten waarbij met een druk op de knop het spoelwater opgepompt wordt en kort daarna het water doorgespoeld worden. Een nadeel aan elektrische toiletten is dat ze in vergelijking met pomptoiletten veel lawaai maken. Ook daarvoor hebben we een oplossing! Bij Bootmania vindt u elektrische toiletten die beschikken over Quiet Flush. Dankzij deze functie maakt het toilet veel minder lawaai tijdens het doorspoelen. Via onze webshop kunt u eenvoudig en snel uw elektrische toilet voor de boot bestellen. 

Pomptoilet voor de boot

De meeste booteigenaren kiezen voor een handmatig toilet (ook wel pomptoilet genoemd) voor de boot. Twee grote voordelen van deze toiletten is dat ze geen stroomvoorziening nodig hebben en erg stil zijn. Pomptoiletten hebben vaak twee standen voor de pomp. Door middel van een knop kunt u afwisselen tussen het vol laten lopen van het toilet met spoelwater en het doorspoelen. Door middel van de hendel die rechts of links geplaatst is naast het toilet kunt u het toilet doorspoelen door te pompen. Dit kan verschillen per toilet. Leg dus goed uit aan uw gasten hoe het toilet doorgespoeld kan worden. In onze webshop vindt u toiletten met een 'Twist ’n Lock’ systeem. Dankzij dit systeem kunt u de hendel 90º draaien waardoor u deze vergendelt. De functie van dit systeem is dat er geen vuilwater kan terugstromen in het toilet en het toilet niet kan overstromen. Bij Bootmania vindt u handmatige toiletten van topmerken zoals Jabsco. Uw handmatige toilet bestel u eenvoudig en snel via onze webshop. 

Toilet toebehoren voor de boot

Bij Bootmania vindt u ook alle toebehoren voor uw toilet op de boot. Wilt u een nieuwe toiletbril plaatsen of uw toiletbril vervangen? In onze webshop vindt u diverse toiletbrillen voor uw toilet. Zo verkopen wij ook toiletbrillen met soft close. Dankzij soft close valt de deksel niet meer hard op de bril, maar komt deze langzaam omlaag. In onze webshop vindt u Vacu Flush toiletschakelaars, spoelpompen, Jabsco bedieningspanelen, geurfilters, fitwerk en meer! Via onze online webshop kunt u gemakkelijk en snel uw toilet toebehoren voor de boot bestellen.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV