Verwarming en warm water aan boord

Elke booteigenaar weet hoe fris het soms kan zijn op de boot. Vooral in de vroege ochtenduren of in de avond. Met verwarming op de boot zult u nooit meer verkleumen. Als u lekker warm wilt douchen of met warm water de afwas wilt doen, bent u ook bij Bootmania aan het juiste adres. In onze webshop vindt u diverse boilers voor de boot. 

Items 1-39 van 274

Pagina
per pagina

Boiler voor de boot

Een boiler wordt gebruikt om water op te warmen zodat u altijd warm water tot uw beschikking heeft. Bij Bootmania vindt u boilers in diverse groottes en maten. Als u weinig gebruik maakt van warm water en weinig ruimte heeft, kunt u toch een boiler voor de boot kopen. In onze webshop vindt u boilers al vanaf 15 liter. Voor booteigenaren die juist gebruik maken van veel water hebben wij boilers tot 115 liter. In onze webshop vindt u ook boilers met thermostatische mengkraan. Aan de hand van deze kranen kunt u zelf instellen hoeveel koud water u wilt mengen met het hete water. Zo heeft u een waterstroom met constante temperatuur. In onze webshop vindt u boilers van topmerken zoals Webasto (Isotemp), Quick Nautic en Rheinstrom.

Centrale verwarming voor de boot

Een CV-ketel wordt gebruikt voor het verwarmen van water voor de verwarming. Een CV-ketel kan veel ruimte innemen. Om ruimte te besparen kunt u ook kiezen voor een combiketel. Dit is een CV-ketel en boiler in één. Zo kunt u het water ook gebruiken voor uw douche of om af te wassen. In onze webshop vindt u CV-ketels van topmerken zoals Kabola. Sinds 1980 ontwerpt, bouwt en verkoopt Kabola CV-ketels voor jachten. De expertise vindt u terug in de producten. De ketels van Kabola zijn 100% roestvrij en gaan tot wel 15 jaar lang mee (bij continu gebruik). Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw CV-ketel voor de boot bestellen. Heeft u vragen? Ons service team staat altijd voor u klaar in de live chat om uw vragen te beantwoorden. 

Boot verwarming elektrisch

Bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan luchtverwarming voor de boot. U vindt in onze webshop complete scheepssetten met luchttoebehoren van Eberspächer (Airtronic). Wij verkopen ook warmtewisselaars van 12V of 24V. Deze zijn verkrijgbaar met 4 of 5 uitblaasmonden of met een rooster. In onze webshop vindt u ook losse uitstroomroosters en andere toebehoren voor uw luchtverwarming. Voor extra flexibiliteit kunt u het beste de CN Combi Diesel Heater aanschaffen. Deze heater werkt op verschillende energiebronnen: elektrisch, op diesel of een combinatie van beide. Zo kunt u zelf kiezen op welk moment en op welke manier u wilt verwarmen. Uw luchtverwarming en toebehoren kunt u eenvoudig en snel via onze online webshop bestellen. 

Petroleum kachel voor de boot

Bent u op zoek naar goedkope verwarming voor uw boot? Dan is een petroleumkachel de beste keuze voor u. Een petroleumkachel, ook wel oliekachel genoemd, verwarmt middels petroleum. Deze kachels worden erg snel warm en kunnen lang branden. Voor een meer milieuvriendelijke optie kunt u beter luchtverwarming voor uw boot kiezen. Elektrische kachels zijn ook een stuk veiliger aangezien petroleumkachels fijnstof uitstoten. Hierbij geven wij u een aantal tips voor veilig gebruik van een petroleumkachel: zet de kachel op een afstandje van uw meubilair of andere bekleding. Wanneer deze te dicht bij de kachel staan kan de warmte voor brand zorgen. Let ook goed op bij het bijvullen van de brandstof. Zorg er eerst voor dat de kachel goed afgekoeld is. Hiermee voorkomt u brandgevaarlijke situaties. Via onze webshop kunt u eenvoudig en snel uw petroleumkachel voor de boot bestellen. 

Radiator bootverwarming

Naast luchtverwarming en petroleumkachels vindt u in onze webshop ook radiatoren. Een radiator wordt opgewarmd dankzij het water van de CV-ketel. Een groot voordeel aan een radiator is dat deze snel opwarmt. Met luchtverwarming kan het wat langer duren voordat een ruimte warm wordt. Een ander voordeel is dat u met meerdere radiatoren verschillende temperaturen kunt instellen. Zo kunt u de radiator in het woongedeelte van de boot bijvoorbeeld warmer instellen dan de radiator in de slaapkamer. In onze webshop vindt u diverse stijlvolle radiatoren voor uw boot. Deze kunt u eenvoudig en snel bestellen via Bootmania. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV