Overige accessoires

Bij Bootmania kunt u terecht voor al uw overige accessoires voor de boot. Zo vindt u alles van SUP boards en fun tubes tot verrekijkers en kielrollen. Via winkelmogelijkheden kunt u uw zoekresultaten verfijnen. Heeft u gevonden wat u zocht? U kunt via onze online webshop gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen. 

Items 1-39 van 65

Pagina
per pagina

Boot geluidsisolatie motorruimte

Om geluidsoverlast tegen te gaan en te genieten van optimale rust heeft u geluidsisolatie voor de boot nodig. Bij Bootmania vindt u een divers aanbod aan geluidsisolatie. Zo verkopen wij ontdreuningspasta, geluidsisolatie foam en ontdreuningsplaten. Wij zien vooral booteigenaren die ervoor kiezen om de motorruimte te isoleren. Het geluid van de motor kan voor veel overlast zorgen. Juist wanneer u wilt kunnen genieten van uw rust. Met de geluidsisolatie van Bootmania kunt u het geluid wat uit de motorruimte verminderen. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw geluidsisolatie voor de boot bestellen. 

Kielrol voor boot trailer

Een kielrol, ook wel bootrol genoemd, is een rubberen steun die zich op een boottrailer bevindt. De kielrol zorgt ervoor dat de kiel van uw boot goed en veilig vastzit op de boottrailer. Kielrollen dienen als het ware als schokdempers. Hiermee voorkomt u afdrukken en beschadigingen op uw boot. Bij Bootmania vindt u niet alleen kielrollen maar ook steunen/houders voor uw kielrol. Heeft u de juiste kielrol voor uw boottrailer gevonden? Dan kunt u eenvoudig en snel via onze online webshop een bestelling plaatsen. 

Puts emmer kopen

Met een putsemmer kunt u gemakkelijk water uit de haven, een rivier of een meer halen. Een goede puts beschikt over een gedraaid oog waar een touw aan vast gemaakt kan worden. Het gedraaide oog zorgt ervoor dat de emmer niet kan kantelen tijdens het ophijsen. Putsemmers zijn meestal gemaakt van rubber of PVC. Wanneer de emmer tegen uw boot aankomt laat dit geen schade achter. Om ruimte te besparen kunt u ook kiezen voor een opvouwbare putsemmer. Deze emmers zijn eenvoudig op te bergen op uw boot. Bij Bootmania vindt u een divers assortiment aan putsemmers voor de boot. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw putsemmer bestellen. 

SUP board en funtube voor de boot

Bent u op zoek naar plezier én een work-out aan boord? Dan hebben wij de oplossing voor u! Bij Bootmania vindt u een divers aanbod aan SUP boards en funtubes voor de boot. Met een SUP board (Stand Up Paddling) kunt u heerlijk over het water peddelen. SUP boarden is niet alleen heel erg leuk om te doen maar zorgt ook nog eens voor een goede work-out. U kunt uw lichaam trainen en uw evenwicht verbeteren. In onze webshop vindt u ook diverse funtubes. Met een funtube kunt u heerlijk op het water dobberen. Funtubes kunnen ook vooruit getrokken worden met een bootje. Met onze SUP boards en funtubes heeft u gegarandeerd pret! Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw SUP board en funtube voor de boot bestellen. 

Verrekijker waterdicht

Een verrekijker is een handig hulpmiddel voor op de boot. Alles wat ver weg is kunt u van dichtbij bekijken. Zo kunt u een verrekijker gebruiken om bordjes van ver af te lezen of om de sluis in de gaten te houden. Voor gebruik aan boord kunt u het beste kiezen voor een waterdichte verrekijker. Onze verrekijkers kunnen gebruikt worden de binnenvaart maar ook voor professioneel gebruik. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw verrekijker voor de boot bestellen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV