Techniek voor de boot

Er komt veel kijken bij techniek aan boord. Denk aan montage, onderhoud en vervanging van bijvoorbeeld uw hek- en boegschroef, motor, schroeven en hydrauliek. Daarnaast komt hier ook veiligheid bij kijken. Zoals brandbeveiliging en gasbeveiliging. Alles wat u nodig heeft voor voor scheepstechniek vindt u bij Bootmania.  

Items 1-39 van 5364

 1. ankreo spudpaal dubbel 30t 3200mm
  Ankreo spudpaal dubbel < 30T 3200 mm
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 2. cn elektrisch varen 20 tot 50kw
  CN Elektrisch Varen 20 tot 50kW
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 3. mc2 x56 ac gyro stabilizer 85t 7000w max
  MC2 X56 AC Gyro Stabilizer 85T 7000W max
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 4. mp boomerang 129 5 blads 50 55mm 27 inch
  MP BOOMERANG 129-5-blads/50-55mm/27"
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
Pagina
per pagina

Boot aandrijving

Voor veilig aanmeren, afmeren en veilige aandrijving kiezen veel booteigenaren voor een hekschroef, boegschroef, spudpaal en/of stabilizer. Boeg- en hekschroeven zorgen ervoor dat u de punt en achterkant van de boot gemakkelijk naar links en rechts kunt bewegen. Voor de montage van uw boeg- en hekschroeven gebruikt u een boegschroefbuis en hekschroeftunnel. Wij zien ook steeds mee bootliefhebbers die voor spudpalen kiezen. Met spudpalen op de boot is aanleggen nog nooit zo makkelijk geweest! Bij Bootmania vindt u ook stabilizers voor het stabiliseren van uw boot tijdens het varen. Last van geluid en trillingen van uw binnenboordmotor? Met onze motorsteunen zorgt u voor optimale geluids- en trillingsdemping van uw motor. Voor al uw schroeven en toebehoren bent u ook bij Bootmania aan het juiste adres. In onze webshop vindt u adapterflensen voor het koppelen van uw aquadrive en schroefas. Wij verkopen ook homikinetische koppelingen en Python-Drive stuwdruklagers die uw motor nog meer kunnen dempen. Uw boot aandrijven zonder scheepsschroef gaat natuurlijk niet. In onze webshop vindt u een groot assortiment aan diverse scheepsschroeven voor de boot. Met onze schroefasafdichtingen en -lagers zorgt u ervoor dat er geen water in uw boot kan komen en dat uw motor zo goed mogelijk gedempt is. Bij Bootmania vindt u ook schroefaskokers voor de bescherming van uw schroefas en schroefaslagers. Voor flexibele schroefaskoppellingen bent u ook bij onze webshop aan het juiste adres. 

Boot bediening

Bij Bootmania vindt u alles wat u nodig heeft voor de besturing van uw boot. Zo vindt u onder andere bedieningskabels zoals stuur-, gas- en schakelkabels. In onze webshop vindt u ook contactsloten voor uw boot. Wij verkopen motorbedieningen voor elektrische en mechanische motoren, zoals bedieningshendels maar ook joysticks voor uw boegschroef. Met onze Teleflex-Morse bedieningen kunt u gemakkelijk met één hendel uw boot bedienen. Voor al uw roersystemen bent u ook bij Bootmania aan het juiste adres. Bent u op zoek naar autopilot voor de boot? In onze webshop vindt u diverse stuurautomaten waarmee u automatisch op koers vaart. De beste stuurstoelen en stuurwielen vindt u ook bij Bootmania. Wilt u een hydraulisch stuursysteem aan boord? Alles wat u nodig heeft voor hydrauliek vindt u in onze webshop. Denk aan hydrauliek olie, een stuurpomp en toebehoren

Techniek toebehoren

Onder scheepstechniek toebehoren vindt u alles wat u nodig heeft met betrekking tot brandstof, tanks, ruitenwissers, smeermiddelen en olie, veiligheid en onderhoud. Er komen namelijk veel dingen kijken bij brandstof aan boord. Zo heeft u onder andere een brandstoftank, brandstofslang en brandstofpomp nodig. In onze webshop vindt u ook tankdoppen en -ontluchters en tank toebehoren. Voor het tegengaan van vuil en bacteriën in uw brandstof en olie gebruikt u brandstof bacterie filters en brandstof- en oliefilters. Daarnaast is het belangrijk om na te denken welke brandbeveiliging u aan boord wilt hebben. Kiest u alleen een brandmelder? Of ook een blusdeken en blusknop? Voor andere veiligheid zoals gasbeveiliging, reddingsvesten, reddingsmiddelen en reddingsboeien bent u ook bij ons aan het juiste adres. Voor het aansluiten van uw brandstoftanks, -slangen en -beveiliging vindt u alle brandstof accessoires die u nodig heeft. Bent u op zoek naar nieuwe ruitenwissers of wilt u de oude vervangen? Dan zijn er een aantal dingen die u nodig heeft. Denk aan ruitenwisserarmen, ruitenwisserbladen, een ruitenwisser sproeiset, een ruitenwissermotor en een ruitenwisserschakelaar. In onze webshop vindt u ook slingerruiten als alternatief voor normale ruitenwissers. U kunt er ook voor kiezen om een ruitenwisserset aan te schaffen. Dan heeft u de ruitenwisserarmen, -bladen en -motor in één aankopen in huis. Voor de langste levensduur onderhoud van uw techniek vindt u in onze webshop olie- en carterpompen, oliekoelers, smeermiddelen en smeersystemen. Alles voor techniek aan boord bestelt u eenvoudig en snel bij Bootmania. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV