Licht en elektra schakelen voor de boot

Bij Bootmania vindt u diverse schakelsystemen voor de boot. In onze webshop hebben we een groot assortiment aan lichtschakelaars maar ook schakelpanelen voor elektra op de boot. Via onze webshop kunt u eenvoudig uw schakelaars en schakelpanelen bestellen. 

Items 1-38 van 129

Pagina
per pagina

Tuimelschakelaar of touch schakelaar voor de boot

Bij Bootmania vindt u een divers aanbod aan schakelaars voor de boot. Welke u kiest ligt aan de toepassing waar u de schakelaar voor wilt gebruiken. Als u op zoek bent naar een dimmer kunt u het beste kiezen voor de Touch schakelaar + dimmer. Als u de schakelaar licht aanraakt activeert u de aan en uit-functie. Als u de schakelaar lang indrukt heeft u de mogelijkheid om het licht te dimmen. In onze webshop vindt u ook tuimelschakelaars, ook wel wipschakelaars genoemd. Als u op zoek bent naar een simpele aan en uit-schakelaar kunt u het beste voor deze schakelaars kiezen. 

Schakelpaneel 12V en 24V voor de boot

Schakelpanelen kunnen gebruikt worden voor al uw elektra op de boot. Bij Bootmania vindt u schakelpanelen die beschikken over draaiknoppen, aan en uit knoppen of zelfs met touchscreen. In onze webshop vindt u 12V en 24V schakelpanelen. Om uw schakelpaneel met het interieur te matchen kunt u ook uit verschillende kleuren schakelpanelen kiezen, zoals antraciet, mahonie, donkergrijs of stijlvol zwart. Via Bootmania kunt u eenvoudig uw schakelpaneel voor de boot bestellen.  

 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV