Boot hang- en sluitwerk

Alles wat u nodig heeft voor het ophangen, openen, vastzetten, sluiten en op slot doen van ramen, deuren en luiken vindt u bij Bootmania! In onze webshop vindt u hang- en sluitwerk voor de beste prijs en de snelste levertijd. Via onze online webshop kunt u gemakkelijk en snel uw hang- en sluitwerk voor de boot bestellen. 

Items 1-39 van 194

Pagina
per pagina

Cilinderslot kopen

Cilindersloten kunnen gebruikt worden voor vergrendeling van bijvoorbeeld een deur of kastje. Bij Bootmania vindt u cilindersloten van topmerken zoals Yale. Wij verkopen ook cilindersloten met beveiligingskap. Dit zorgt voor waterdichte bescherming van uw slot. In onze webwinkel vindt u cilindersloten inclusief sleutel. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw cilinderslot voor de boot kopen. 

RVS deurstopper voor binnen

Heeft u ook zo'n last van klapperende deuren tijdens het varen? Hoge golven kunnen ervoor zorgen dat uw deur tegen de wand aankomt. Dit zorgt niet alleen voor een vervelend geluid maar kan ook voor beschadigingen zorgen. Met een deurstopper kunt u dit voorkomen! Bij Bootmania vindt u diverse RVS deurstoppers voor de boot. Door een deurstopper tegen de wand te plaatsen voorkomt u dat de deurknop of -hendel schade aanbrengt. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw deurstopper voor de beste prijs bestellen. 

Push-lock sluiting voor de boot

Een drukknopsluiting, ook wel push-lock sluiting, is dé oplossing voor sluitingen aan boord! Drukknopsluitingen zijn de meest gebruikte sluitingen door booteigenaren en dat is niet zonder reden. Doordat een drukknopsluiting ingedrukt kan worden kunt u niet met uw kleding achter de sluiting blijven hangen. Daarnaast zorgen deze sluitingen ervoor dat uw deurtjes of lades dichtblijven. Tijdens het varen kunnen uw deuren, lades of kastdeurtjes opengaan. Met een drukknopsluiting blijven de deurtjes of lades 'op slot'. Een simpele druk op de knop zorgt er weer voor dat u de deur of lade kunt openen. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw drukknopsluitingen voor de boot bestellen. 

Bevestiging hijsoog of brug voor de boot

Hijsogen en bruggen kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. Een hijsoog, ook wel oogbout of oogmoer genoemd, beschikt over een oog waar u dingen aan vast kunt maken. Denk aan kabels, kettingen of touwen. Onze bruggen beschikken ook over ogen. In dit geval worden de ogen gebruikt voor het bevestigen van de brug op uw boot. De brug zelf kan gebruikt worden voor diverse toepassingen, net zoals een hijsoog. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw hijsogen en bruggen voor de boot bestellen. 

Hevelsluiting RVS

Bij Bootmania vindt u een divers aanbod aan RVS hevelsluitingen voor de boot. Deze sluitingen kunnen gebruikt worden voor kastjes, lades enzovoort. Onze hevelsluitingen beschikken over een klein oog waar u een slot aan vast kan maken. Zo kan een hevelsluiting ook gebruikt worden om deuren op slot te zetten. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw hevelsluitingen voor de boot bestellen. 

Luiksluiting RVS voor de boot

Voor het openen en sluiten van luiken aan boord wordt gebruik gemaakt van luikringen. Een voordeel van luikringen is dat deze plat zijn. Om deze reden worden deze sluitingen ook gebruikt voor luiken in de vloer. Door een klein ruimte in de sluiting kunt u eenvoudig de ring omhoog wippen om zo het luik open te maken. Aan de hand van de ring kunt u het luik ook weer eenvoudig laten zakken. In onze webshop vindt u niet alleen kunststof luikringen maar ook RVS luikringen. Een voordeel van roestvaste luikringen is dat deze corrosie- en (zout)waterbestendig zijn. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw luikringen voor de boot bestellen. 

Veilige luikuitzetter

Om op een veilige manier uw luiken te openen en sluiten kunt u het beste gebruik maken van een luikuitzetter. Zonder luikuizetter loopt u het risico dat uw luik kan omvallen of op uw vingers kan dichtklappen. In onze webshop vindt u luikveren, ook wel gasveren, met dempende werking. Dankzij deze veren kan het luik niet zomaar dichtklappen. Ook niet tijdens het varen. Het luik zal alleen sluiten als u druk zet op de gasveer. In onze webshop vindt u ook alle toebehoren die u nodig heeft voor de montage van uw luikuitzetter. U kunt uw luikuitzetters en toebehoren eenvoudig en snel via onze online webshop bestellen. 

Pijpclip en -beugel voor de boot

Een pijpbeugel of pijpclip kan gebruikt worden verschillende toepassingen. Denk aan de bescherming of het vastzetten van kabels en leidingen. Bij Bootmania vindt u een divers assortiment aan RVS en kunststof pijpclips en -beugels. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel een bestelling plaatsen. Heeft u vragen? Ons service team staat altijd voor u klaar in de live chat voor het beantwoorden van uw vragen. 

Goedkope raamrubbers voor de boot

Zijn uw raamrubbers toe aan vervanging? Of bent u van plan nieuwe ruiten in de boot te plaatsen? Dan bent u bij Bootmania aan het juiste adres! In onze webshop vindt u goedkope raamrubbers, peesrubbers en raamtape voor de boot. Raamrubbers en peesrubbers dienen als verbinding tussen de ruiten en het raamwerk. Voor het waterdicht maken van uw dekluik of patrijspoort gebruikt u raamtape. Deze tape is gemaakt van PVC schuim waardoor er geen water naar binnen kan komen. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw raamrubbers, peesrubbers en raamtape voor de boot bestellen. 

Scharnier voor de boot

Scharnieren kunnen voor diverse toepassingen gebruikt worden. U kunt een scharnier bijvoorbeeld vastmaken aan een luik, deur raam zodat deze open en dicht kan. bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan RVS scharnieren voor de boot. Onze scharnieren hebben verschillende afmetingen zodat u de juiste voor uw toepassingen kunt vinden. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw scharnieren voor de boot bestellen. 

Scharniersluiting voor de boot

Een scharnierslot is ideaal als sluiting voor luiken en kisten op de boot. Zo kunt u al uw waardevolle eigendommen veilig opbergen. Bij Bootmania vindt u een divers aanbod aan scharniersloten. Zo kunt u kiezen voor een scharnierslot met sleutel of met een oog. Door een slot vast te maken aan het oog kunt u de scharniersluiting op slot doen. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw scharnierslot voor de boot kopen. 

Schuifslot voor de boot

Bij Bootmania vindt u ook diverse schuifsloten en -sluitingen voor de boot. Deze sloten/sluitingen bestaan uit een schuifje waarmee u bijvoorbeeld een deur, kast of lade op slot kunt doen. In onze webshop vindt u roestvaste schuifsloten die hoog bestand zijn tegen corrosie. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw schuifslot voor de boot bestellen. 

Sloten voor de boot

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan sloten voor de boot. Met het juiste slot voorkomt u diefstal van uw kostbare eigendommen. Zo vindt u niet alleen hangsloten, maar ook sloten voor uw buitenboordmotor. Voor de beste beveiliging kiest u een SCM slot. Dit keurmerk stelt dat een slot aan bepaalde veiligheidsvoorschriften voldoet. Bij Bootmania vindt u ook kabelsloten en kettingsloten. Welk slot u ook kiest, in onze webshop vindt u de beste prijzen! Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw sloten voor de boot bestellen. 

Spansluiting RVS

Bent u op zoek naar een sluiting met grote houdkracht? Dan kunt u het beste voor een spansluiting kiezen. Dankzij de sterkte van spansluitingen kunt u deze goed gebruiken voor bijvoorbeeld een gereedschapskist. In onze online webshop vindt u RVS spansluitingen die voor diverse toepassingen gebruikt kunnen worden. U kunt deze eenvoudig en snel bestellen via Bootmania. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV