Bootpompen

Bent u op zoek naar een pomp voor de boot? Bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan diverse pompen voor de boot. Elke pomp heeft weer een andere functie. In onze webshop vindt u alles van bilgepompen tot vuilwaterpompen. Onder het kopje winkelmogelijkheden kunt u uw zoekresultaten verfijnen. 

Items 1-39 van 416

Pagina
per pagina

Bilgepomp voor de boot

Een bilgepomp, dompelpomp of (hand)lenspomp gebruikt u om water uit de boot te pompen. Allereerst de vraag: hoe komt water terecht in de boot? Er zijn verschillende manieren waarop dit kan gebeuren. Denk aan regenval, lekkage of hoge golven. Aangezien hier soms weinig aan te doen is, kunt u het beste investeren in een goede pomp. Bilgepompen worden gebruikt om het water uit de bilge van de boot te pompen. Doordat de bilge vanaf de buitenkant niet zichtbaar is kunt u niet zien of deze volloopt met water. Voor de meeste zekerheid kunt u het beste kiezen voor een bilgepomp met vlotterschakelaar. Deze schakelaar gaat automatisch aan wanneer het water op een bepaald niveau staat. Wanneer het waterniveau weer daalt schakelt de pomp automatisch weer uit. Handlenspompen zijn handmatige pompen die vooral gebruikt worden voor rubberen boten. Deze pompen hebben een hendel waarmee u het water uit de boot kunt pompen. Dompelpompen moeten volledig onderwater staan voor het wegpompen van water. Het maakt niet uit of het om schoon water of vuilwater gaat. Deze pompen zijn minder geschikt voor het pompen van zout water. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw bilge-, dompel- of handlenspomp bestellen. 

Elektrische waterpomp voor de boot

Circulatiepompen zijn elektrische waterpompen die zorgen voor hoge waterdruk en snelle beschikking tot warm of koud water. Een circulatiepomp is een centrifugaalpomp die het water pompt door middel van een draaiende waaier. Deze pompen worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Ze worden onder andere gebruikt voor watercirculatie in verwarmingssystemen (zoals bijvoorbeeld in de boiler). In onze webshop vindt u centrifugaalpompen van topmerken zoals Jabsco en Shurflo. Deze zijn beschikbaar in 12V en 24V. U kunt uw circulatiepomp eenvoudig en snel via onze online webshop bestellen.

Dekwaspomp buitenwater

Wilt u geen drinkwater verspillen bij het schoonmaken van uw boot? Dan is een dekwaspomp de oplossing voor u! Een dekwaspomp pompt buitenwater op (uit bijvoorbeeld de haven, een rivier of een meer) waarmee u de boot kunt schoonmaken. Nu maakt u zich misschien zorgen over de kwaliteit van het water en wat het met uw boot kan doen. Dat is niet nodig! Een dekwaspomp beschikt over een ingebouwde filter zodat u met zuiver water kunt schoonmaken. Naast pompen vindt u in onze webshop ook complete kits die beschikken over een spuitpistool met diverse opzetstukken en andere toebehoren. Bij Bootmania vindt u dekwaspompen van 12V en 24V van topmerken zoals Shurflo en Jabsco (Hotshot). U kunt uw dekwaspomp eenvoudig en snel bestellen via onze online webshop. Heeft u vragen? Ons service team staat altijd voor u klaar in de live chat om uw vragen te beantwoorden. 

Douchepomp 12V en 24V voor de boot

Een douche afvoerpomp, ook wel douchepomp, wordt gebruikt voor het afvoeren van douchewater. In onze webshop vindt u douche afvoerpompen van topmerken zoals Gule, Jabsco en Gulper. U kunt kiezen voor een pomp van 12V of 24V voor uw boot. Om uw douchesysteem compleet te maken heeft u ook een drinkwaterpomp nodig voor het aanvoeren van water. Voor grijs water, hiermee wordt afwaswater of douchewater bedoeld, heeft u geen vuilwatertank nodig. U bent alleen verplicht een vuilwatertank aan boord te hebben indien u een toilet heeft. Douchewater daarentegen, maag gewoon geloosd worden in het buitenwater. Wilt u een douchepomp kopen? Via Bootmania kunt u eenvoudig en snel uw douche afvoerpomp voor de boot bestellen. 

Drinkwaterpomp voor de boot 12V en 24V

Een drinkwaterpomp wordt gebruik om drinkwater van A naar B te pompen. Denk bijvoorbeeld aan het pompen van water in de watertank naar uw douche of kraan. Welke drinkwaterpomp heeft u nodig voor uw boot? Indien u de pomp voor uw kraan wilt gebruiken is een waterdruk van 2.2 bar voldoende. Als u de pomp voor de douche wilt gebruiken heeft u een hogere waterdruk nodig. Uw douche thuis zal een waterdruk hebben tussen de 3 en 4 bar. Om van dezelfde comfort als thuis te genieten kunt u dus het beste een drinkwaterpomp rond de 4 bar nemen. In de artikelomschrijving van onze producten leest u precies wat de maximale werkdruk van onze drinkwaterpompen is. In onze webshop vindt u drinkwaterpompen van 12V en 24V voor de boot. Deze kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen. U kunt uw drinkwaterpomp al binnen 2 werkdagen in huis hebben! 

Jabsco impellerpomp

Bent u op zoek naar een impellerpomp van Jabsco? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In onze webshop vindt u impellerpompen met een 12V of 24V motor van Jabsco. Jabsco is een fabrikant die al jaren ervaring heeft in maritieme producten. Dit zien we goed terug in de kwaliteit van onze Jabsco impellerpompen. De impellerpompen zijn droog zelfaanzuigend, zeer compact en gemakkelijk te onderhouden. Welke pomp u kiest ligt eraan voor welke toepassing u deze wilt gebruiken. In de artikelomschrijving leest u eenvoudig wat de capaciteit van elke impellerpomp is. In onze webshop vindt u ook servicekits voor het onderhouden van uw Jabsco impellerpomp. U kunt uw impellerpomp eenvoudig en snel bestellen via Bootmania. Voor vragen staat ons service team 24/7 voor u klaar in de live chat. 

Elektrische vuilwaterpomp met versnijder

Een elektrische vuilwaterpomp met versnijder of vermalen wordt ook wel een versnijdingspomp genoemd. Een groot voordeel aan deze pompen is dat deze het vuilwater eerst versnijden voordat het in de vuilwatertank terecht komt. Deze pompen worden dan ook vooral gebruik voor afval afkomstig van het toilet. Toiletafval wordt ook wel zwart water genoemd. Natuurlijk kunt u een versnijdingspomp ook gebruiken voor grijs water (douchewater en afwaswater). In onze webshop vindt u elektrische versnijdingspompen met een motor van 12V en 24V. Wij verkopen versnijdingspompen van onder andere Shurflo en Jabsco. U kunt uw versnijdingspomp eenvoudig en snel via Bootmania bestellen. 

Vuilwaterpomp voor de boot

Vuilwaterpompen worden voor twee toepassingen gebruikt: het leegpompen van de vuilwatertank en de afvoer van vuilwater naar de vuilwatertank. Wanneer u een toilet aan boord hebt bent u verplicht om ook een vuilwatertank aan boord te hebben. In de meeste havens vindt u speciale inzamelpunten voor dit vuilwater. Aan de hand van een vuilwaterpomp kunt u de tank gemakkelijk legen. U kunt dus uw vuilwaterpomp ook gebruiken voor de afvoer van toiletafval naar de vuilwatertank. De meeste mensen kiezen in dit geval toch voor een versnijdingspomp omdat deze het vuilwater eerst versnijdt. Bij Bootmania vindt u vuilwaterpompen van onder andere Jabsco. U kunt kiezen tussen een vuilwaterpomp met een 12V motor of 24V motor. Al uw pompen bestelt u eenvoudig en snel via onze online webshop. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV