Instrumenten voor navigatie aan boord

Bij Bootmania vindt u de beste instrumenten voor navigatie op de boot. Zo vindt u een divers aanbod aan fishfinders, radars, Nasa instrumenten en transducers. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft voor het vissen en geavanceerde navigatie. Via onze online webshop kunt u gemakkelijk en snel uw navigatie instrumenten voor de boot bestellen. 

Items 1-39 van 53

 1. set gmr 2526 xhd2. scanner motor
  Set GMR 2526 xHD2. scanner _ motor
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 2. set gmr 2524 xhd2. scanner motor
  Set GMR 2524 xHD2. scanner _ motor
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
Pagina
per pagina

Fishfinder kopen

Bent u op zoek naar een manier om nog gemakkelijker de juiste visstek te vinden? Dan heeft u een fishfinder nog! Een fishfinder, ook wel viszoeker genoemd, wordt gebruikt voor het weergeven van verschillende informatie zoals: plantengroei, de waterdiepte, vissen en obstakels en het bodemverloop. Bij Bootmania vindt u diverse fishfinders voor de boot, met of zonder transducer. De transducer zorgt ervoor dat sonarsignalen naar de bodem worden verzonden. Hierdoor kunt u zien wat u wilt weten op het beeldscherm van de fishfinder. Bent u op zoek naar een goedkope fisfinder? Dan raden wij de STRIKER™ Vivid 4C aan. Met deze fishfinder van Garmin beschikt over een ingebouwde sonar, 7 verschillende sonarkleuren, waypointmarkering en een zeer accurate GPS. Bent u op zoek naar een fishfiner met nog meer functies? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een divers aanbod aan fishfinders. Zo kunt u een fishfinder aanschaffen die helemaal bij u en uw voorkeuren past. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw fishfinder voor de boot bestellen. 

Radar voor de boot

Met een radar op de boot weet u precies wat zich afspeelt op het water. Radar staat voor "radio detection and ranging". Hoe werkt een radar precies? Een radar zendt radiogolven uit. Wanneer deze golven een object raken worden de radiogolven weerkaatst. Hierdoor weet u de exacte locatie van bijvoorbeeld een boei of andere schepen. Doordat de radar continu radiogolven uitzendt en zich bevindt op de boot krijgt u altijd een 360° beeld van de omgeving. Een groot voordeel van radars is dat ze met veel verschillende instrumenten in combinatie gebruikt kunnen worden. Denk aan een stuurautomaat, GPS systeem, AIS systeem of elektrisch kompas. Wilt u een radar voor de boot kopen? Bij Bootmania vindt u diverse radars van topmerken zoals Garmin en Simrad. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw radar voor de boot bestellen. 

Wat doet een transducer?

We hebben eerder al kort uitgelegd wat een transducer is, maar wat kunt u er precies mee? Een transducer stuurt sonarsignalen naar de bodem van het water. Deze signalen komen weer terug bij de sensor waardoor u niet alleen de waterdiepte weet, maar ook andere informatie over wat er zich in het water afspeelt. U kunt bijvoorbeeld zien waar vissen zitten en wat de bodemstructuur is. Afhankelijk van welke transducer en welk scherm u kiest zijn er nog veel meer functies zoals, realtime beelden, UHD-resolutie, beeldstabilisatie en diverse kleurenpaletten. Transducers kunnen op verschillende manieren gemonteerd worden. Bijvoorbeeld in de romp, op een trollingmotor of op de spiegel van de boot. Let dus goed op welke transducer u aanschaft. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw transducer voor de boot bestellen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV