Ruitenwissers voor de boot

Bent u op zoek naar nieuwe ruitenwissers of wilt u de oude vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Bootmania vindt u alles wat u nodig heeft voor uw ruitenwissers zoals ruitenwisserarmen, ruitenwisserbladen, ruitenwisser sproeisets, ruitenwisserschakelaars en ruitenwissermotoren. Via onze online webshop kunt u gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen. 

Items 1-39 van 67

Pagina
per pagina

Dubbele ruitenwisserarm voor de boot

Bij Bootmania vindt u een divers aanbod aan ruitenwisserarmen voor de boot. Zo kunt u kiezen uit een enkele of dubbele (parallel) ruitenwisserarm. Een voordeel van dubbele ruitenwisserarmen is dat de druk gehalveerd wordt per arm waardoor de ruitenwissers veel beter kunnen wissen. Onze ruitenwisserarmen hebben verschillende afmetingen zodat u de juiste voor uw boot kunt vinden. In onze webshop vindt u ook telescopische ruitenwisserarmen die uitgetrokken kunnen worden tot de juiste stand voor uw voorruit. Heeft u een keuze gemaakt? Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw ruitenwisserarmen voor de boot bestellen. 

Ruitenwisserbladen voor de boot

Merkt u tijdens het varen dat uw ruitenwisserbladen niet meer goed het water wissen? Dan wordt het tijd om deze te vervangen. Ruitenwisserbladen kunnen door slijtage, UV-straling of kou niet meer goed werken. De hitte kan ervoor zorgen dat de bladen gaan vervormen en de kou dat de rubbers minder flexibel worden. Dit allemaal kan ervoor zorgen dat uw ruitenwisserbladen gaan haperen. Voor optimaal zicht tijdens het varen is het belangrijk om deze op tijd te vervangen. Bij Bootmania vindt u diverse ruitenwisserbladen met adapters. Onze ruitenwisserbladen hebben verschillende afmetingen zodat u de juiste voor uw boot kunt vinden. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw ruitenwisserbladen voor de boot bestellen.  

Ruitenwissermotor voor de boot

Voor het installeren van ruitenwissers op de boot heeft u een goede ruitenwissermotor nodig. Onze ruitenwissermotors werken op 12V en 24V. De motor maakt het mogelijk voor de ruitenwisserarmen om te bewegen. Bij Bootmania vindt u ruitenwissermotoren met een wishoek van 45° tot 110°. Onze ruitenwissermotoren van Roca hebben zelfs een wishoek van 30° tot 110°. De W38 motor beschikt over twee standen: 40 wisbewegingen per minuut (langzaam) en 60 wisbewegingen per minuut (snel). Deze motoren zijn ideaal voor booteigenaren die ook met slechtere weersomstandigheden op het water te vinden zijn. U kunt uw ruitenwissermotor eenvoudig en snel via onze online webshop bestellen. 

Boot ruitenwisserschakelaar

Om uw ruitenwissersysteem compleet te maken heeft u ook een schakelaar of bedieningspaneel nodig voor het bedienen van uw ruitenwissers. In onze webshop vindt u diverse schakelaars voor het bedienen van 1 tot 4 ruitenwissers. We verkopen ruitenwisserschakelaars van topmerken zoals Pine, CombiSwitch, TMC en Roca. Bij Bootmania vindt u multivolt schakelaars die geschikt zijn voor 12V én 24V ruitenwissersystemen. Heeft u vragen of wilt u advies? Ons service team staat altijd voor u klaar in de live chat voor het beantwoorden van al uw vragen. U kunt uw ruitenwisserschakelaar eenvoudig en snel via onze online webshop bestellen. 

Complete set voor ruitenwissers aan boord

Wilt u een nieuw ruitenwissersysteem installeren op de boot? Met onze ruitenwissersets heeft u alles met één aankopen in huis! Bij Bootmania vindt u ruitenwissersets met een 12V of 24V ruitenwissermotor. Onze sets worden geleverd met ruitenwisserblad en ruitenwisserarm. De motoren hebben een wishoek tussen 80° en 110°. Heeft uw boot een grotere voorruit? Dan kunt u beter kiezen voor een ruitenwissermotor met grotere wishoek. Met een ruitenwisserset heeft u alleen nog een ruitenwisserschakelaar en ruitenwisser sproeiset nodig. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw ruitenwissersets voor de boot bestellen. 

Ruitenwissersproeier voor de boot

Tijdens het varen is het belangrijk dat u goed zicht heeft op het water. Met ruitenwissersproeiers zorgt u ervoor dat niet alleen regenwater maar ook ander vuil gewist worden. Bij Bootmania vindt u naast ruitenwisserslangen en ruitenwisser reservoirs ook complete ruitenwisser sproeisets. Onze ruitenwisser sproeiset met 12V motor wordt geleverd inclusief polyethyleen reservoir, pvc slang, beugel en twee sproeikoppen. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft voor uw ruitenwissersysteem. Via Bootmania kunt u eenvoudig en snel uw ruitenwisser sproeisets voor de boot bestellen. 

Slingerruit aan boord

Veel booteigenaren hebben nog nooit van slingerruiten gehoord. Slingerruiten zijn specifiek voor de watersport ontworpen. Deze ruiten beschikken over een roterend glas die ervoor zorgt dat regenwater weg geslingerd worden. Slingerruiten zijn vooral efficiënt bij hevige regenbuien. Voor motregen kunt u beter kiezen voor klassieke ruitenwissers zoals we deze kennen. Een ander voordeel van slingerruiten is dat vuil, zoals modder of zout, geen strepen achterlaat op het glas. Met een slingerruit aan boord bespaart u geld op de lange termijn doordat u geen ruitenwisserbladen hoeft te vervangen of ruitenwisservloeistof hoeft te kopen. Onze slingerruiten zijn beschikbaar in een 12V en 24V versie. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw slingerruit voor de boot bestellen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV