Bediening van de boot

Voor de bediening van uw boot zijn er een aantal dingen die u nodig heeft. Denk aan bedieningskabels en een bedieningshendel. Of misschien wilt u een hydraulisch stuursysteem aan boord. Alles voor de besturing van uw boot en hydrauliek vindt u bij Bootmania. Via onze online webshop bestelt u gemakkelijk en snel uw bedieningssystemen voor de boot. 

Items 1-39 van 1276

 1. ls hydr. besturing dubbel 2000 kgm klep
  LS Hydr. besturing Dubbel 2000 Kgm met klep
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 2. ls hydr. besturing dubbel 1600 kgm klep
  LS Hydr. besturing Dubbel 1600 Kgm met klep
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 3. ls hydr. besturing dubbel 840 kgmklep
  LS Hydr. besturing dubbel 840 Kgm+klep
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
Pagina
per pagina

Boot besturing

Bij Bootmania vindt u al uw besturingssystemen voor de boot. Allereerst heeft u natuurlijk een stuurwiel, een stuurstoel en motorbediening nodig. Wij verkopen RVS, teakhout, mahoniehout of polyurethaan stuurwielen. In onze webshop vindt u ook speciaal ergonomisch gevormde stuurstoelen voor optimaal comfort. Onze motorbedieningen beschikken over top- of zijmontage. U kunt ook kiezen voor Teleflex-Morse bediening waarmee u met één hendel de boot kunt bedienen. Wilt u een nieuw contactslot aansluiten of een oud contactslot vervangen? Bij Bootmania vindt u ook contactsloten voor de boot. Voor de meeste comfort aan boord kunt u ook nog kiezen om een stuurautomaat te installeren en monteren op uw boot. Een stuurautomaat is een autopilot waarmee u in de gewenste koers blijft varen. Bij Bootmania vindt u ook bedieningskabels en roersystemen voor uw boot. U kunt uw besturingssystemen eenvoudig en snel via onze online webshop bestellen. 

Hydrauliek aan boord

Een hydraulisch stuursysteem, ook wel hydrauliek genoemd, zorgt ervoor dat u de boot gemakkelijker kunt besturen. Bovendien is het een veiliger systeem dan kabelbesturing aangezien u meer nauwkeurig kunt sturen. Wat heeft u precies nodig voor een hydraulisch systeem? Om mee te beginnen heeft u een hydraulische stuurpomp en olie nodig. De stuurpomp zet de olie onder druk waardoor de cilinder in beweging wordt gebracht. U kunt eventueel ook een terugslagklep plaatsen. Hierdoor stroomt de olie in één richting waardoor u geen druk op uw stuurwiel voelt. Onder 'hydraulische besturing' vindt u cilinders en complete hydrauliek systemen inclusief leidingen. In onze webshop vindt u ook al uw hydrauliek toebehoren zoals hydrauliek slangen, schroefhulzen, leidingkoppelingen, afdichtsets, cilinderogen en meer. Alles wat u nodig heeft voor de montage van uw hydrauliek systeem. Heeft u vragen of komt u er niet uit? Ons service team staat altijd voor u klaar in de live chat om uw vragen te beantwoorden. U kunt uw hydraulische stuursystemen eenvoudig en snel via onze online webshop bestellen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV