GPS voor de boot

Bij Bootmania vindt u alles wat u nodig heeft voor GPS aan boord. GPS is een afkorting die staat voor Global Positioning System. Hiermee wordt de locatie van uw boot nauwkeurig in kaart gebracht. In onze webshop vindt u diverse systemen voor uw boot waarmee u kunt navigeren op het water. Deze kunt u eenvoudig en snel via onze online webshop bestellen. 

Items 1-39 van 151

 1. garmin display gpsmap 8424 worldwide
  Garmin Display GPSMAP 8424 Worldwide
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 2. garmin display gpsmap 8422 worldwide
  Garmin Display GPSMAP 8422 Worldwide
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 3. garmin radar gmr 2526 xhd2 set
  Garmin Radar GMR 2526 xHD2 Set
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 4. garmin radar gmr 2524 xhd2 set
  Garmin Radar GMR 2524 xHD2 Set
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 5. garmin display gpsmap 8417 worldwide
  Garmin Display GPSMAP 8417 Worldwide
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 6. garmin radar gmr 254xhd2 256xhd2 antennemotor
  Garmin Radar GMR 254xHD2/256xHD2 antennemotor
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
Pagina
per pagina

Antenne voor GPS aan boord

Een GPS antenne maakt een belangrijk onderdeel uit van uw navigatiesysteem. Zonder antenne kunnen er namelijk geen satelietsignalen opgevangen worden. Doordat de antenne de signalen opvangt kunt u aan de hand van een kaartplotter of navigatiesysteem de locatie van uw boot zien en uw route uitplannen. Bent u op zoek naar een GPS antenne voor de boot? Dan ben u bij Bootmania aan het juiste adres. In onze webshop vindt u verschillende GPS antennes en toebehoren. U kunt uw GPS antenne voor de boot eenvoudig en snel via onze online webshop bestellen. 

GPS kaartplotter voor de boot

Bij Bootmania vindt u een divers aanbod aan kaartplotters voor de boot. Een kaartplotter kan vergeleken worden met een navigatiesysteem maar dan met meer functies, extra veiligheid en extra zekerheid. Kaartplotters laten namelijk aan de hand van een vaarkaart uw exacte positie zien. Er zijn veel voordelen van een kaartplotter wanneer u dit vergelijkt met andere navigatiesystemen. Zo laat een kaartplotter ook de waterdiepte, vaargeulen en betonningen op het water zien. Daarnaast zijn kaartplotters waterdicht en beter te lezen in de zon. Bij Bootmania vindt u kaartplotters van topmerken zoals Garmin. Zo vindt u in ons assortiment de Garmin ECHOMAP met ingebouwde wifi, een vooraf geladen wereldkaart en ingebouwde kaartsoftware voor het vissen. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw kaartplotter voor de boot bestellen. 

Elektronische navigatiekaart voor de boot

Een elektronische navigatiekaart (ENC) is een elektronisch kaartje waar navigatiekaarten op staan die voor de kaartplotter gebruikt kunnen worden. In onze webshop vindt u navigatiekaarten van topmerken zoals C-MAP en Navionics. Wij verkopen niet alleen navigatiekaarten van verschillende wateren in Nederland maar ook wateren in delen van Europa. Hoe werkt het installeren van een navigatiekaart? Het kaartje kunt u gemakkelijk in uw kaartplotter steken waarna de content automatisch geïnstalleerd wordt. Elektronische navigatiekaarten worden ook als veiligheidsmiddel gebruikt. Hierom zijn de kwaliteitseisen erg hoog. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw navigatiekaart voor de boot bestellen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV