Koken op de boot

Tegenwoordig is een keuken niet meer te missen aan boord. Veel booteigenaren willen de mogelijkheid om te kunnen koken aan boord. Wilt u ruimte besparen aan boord? Met onze barbecues zet u in een handomdraai een maaltijd op tafel. Waar u ook voor kiest, bij Bootmania vindt u alles wat u nodig heeft om lekker te kokkerellen aan boord. 

32 Items

per pagina

Afzuigkap kopen voor de boot

Op kleine plekken zoals op de boot is het handig om een afzuigkap te hebben. Tijdens het koken komen er kookdampen en geurtjes vrij. Deze kunnen in uw gordijnen, kussens en andere bekleding terecht komen. U heeft ook vast wel eens gemerkt dat er condens op de ramen komt. Hierdoor kan het niet alleen gaan stinken maar ontstaat er ook een groter risico op schimmelvorming. Met de afzuigkappen van Bootmania kunt u eenvoudig kookdampen en -geurtjes uit de boot ventileren. Heeft u weinig ruimte voor een afzuigkap? Dat is geen probleem! De afzuigkappen van Dometic zijn zeer compact en krachtig. U kunt uw afzuigkap eenvoudig via onze webshop bestellen. 

Welke barbecue is handig voor op de boot?

Barbecues zijn beschikbaar in veel soorten en maten. Maar welke barbecue is nu het handigst voor op de boot? Om ruimte te besparen zijn de meeste booteigenaren op zoek naar een compacte barbecue die tegelijkertijd ook erg functioneel is. De SAfire Cooker is de oplossing voor u! Dankzij de veelzijdigheid wordt deze barbecue ook wel een 'outdoor cooker' genoemd. De SAfire Cooker beschikt over een bak- en grillplaat waardoor u in een handomdraai uw vlees en groenten kunt bakken. In onze webshop kunt u uw SAfire Cooker ook nog uitbreiden met handige accessoires zoals een wok en grill rooster. Als u uw SAfire cooker bij Bootmania bestelt krijgt u ook nog eens een handige draagtas erbij. In onze webshop vindt u ook andere barbecues voor de boot. Deze kunt u eenvoudig bestellen bij Bootmania. 

Elektrisch koken aan boord

Veel bootliefhebbers kiezen voor een elektrische kookplaat voor op de boot. Elektrisch koken heeft namelijk veel voordelen. Als u snel een maaltijd wilt klaarmaken kunt u dit het beste doen met een elektrische kookplaat. Uw pannen worden namelijk veel sneller warm op een elektrische kookplaat dan op een gasfornuis. Daarnaast is elektrisch koken beter voor het milieu en een stuk veiliger. Elektrische kookplaten zijn ook nog eens makkelijker schoon te maken. Bij Bootmania vindt u keramische kookplaten met twee, drie of vier kookzones. Om ruimte te besparen kunt u het beste kiezen voor een kookplaat met twee zones. Bent u met een groot gezelschap aan boord of maakt u graag uitgebreide maaltijden? Dan is een kookplaat met vier kookzones de beste keuze voor u. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw elektrische kookplaat bestellen. 

Gaskookplaat inbouw voor de boot

Met een inbouw gaskookplaat bespaart u de meeste ruimte op uw boot. In onze webshop vindt u gaskookplaten met twee, drie of vier kookzones. Voor ultieme ruimtebesparing kunt u zelfs kiezen voor onze Dometic gas-spoelcombinatie. Dit product beschikt over twee kookpitten, een wasbak en een hittebestendige afdekplaat. Door de afdekplaat te sluiten creëert u extra werkruimte om uw maaltijden te bereiden. Een groot voordeel aan koken op gas is dat het een stuk goedkoper is dan elektrisch koken. Wilt u toch liever elektrisch koken? Bij Bootmania vindt u ook diverse elektrische kookplaten voor de boot. Heeft u vragen? Ons service team staat 24/7 voor u klaar in de live chat. 

Gasoven voor de boot

Met onze gasovens voor de boot heeft u een gaskookplaat en oven in één. In onze webshop vindt u gasovens met twee, drie of vier kookpitten in combinatie met een oven. Bij Bootmania vindt u ook losse inbouw gasovens met draaiplateau. Zo kunt u in een handomdraai uw favoriete ovenschotel op tafel zetten. U wilt graag koken zoals u thuis gewend bent maar u wilt ook ruimte besparen? Onze Dometic Starlight gasoven is zeer slank en speciaal ontworpen voor kleine ruimtes zoals op de boot. Via onze webshop kunt u eenvoudig en snel uw gasoven voor de boot bestellen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV