Marifoon en antenne voor de boot

Bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan marifoons en antennes voor de boot. Marifoons maken het mogelijk voor booteigenaren om te communiceren op het water. Er zijn veel verschillende soorten en typen marifoons. Bent u op zoek naar de beste marifoon voor pleziervaart? In onze blog leest u alles wat u moet weten over marifoons. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw marifoon en antenne voor de boot bestellen. 

Items 1-39 van 42

Pagina
per pagina

Marifoon antenne voor de boot

Heeft u een marifoon aan boord? Dan heeft u een marifoon antenne nodig. Een marifoon antenne wordt gebruikt voor het opvangen van signalen van andere scheepsvaart en het uitzenden van signalen. Bij Bootmania vindt u niet alleen marifoon antennes maar ook antenne splitters, antennevoeten en ander toebehoren. In onze webshop vindt u marifoon antennes van topmerken zoals LTC en Protenna. Bestelt u uw marifoon antenne via Bootmania? Dan kunt u deze binnen 2 werkdagen al in huis hebben. Voor vragen en advies kunt u terecht bij ons service team in de online live chat. 

Marifoon met AIS voor de boot

Bij Bootmania vindt u diverse marifoons voor de boot. Zo vind u niet alleen vaste marifoons maar ook handmarifoons. Bent u op zoek naar een marifoon met AIS? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Simrad RS40 VHF marifoon beschikt over een AIS ontvanger en nog veel meer andere functies. De afkorting AIS betekent automatisch identificatie systeem. Met dit systeem kunt u niet alleen zien hoeveel schepen er in uw omgeving varen, maar ook hoever ze van u verwijderd zijn, welke koers ze varen en welke snelheid ze varen. Een marifoon met AIS mag u bedienen met een basiscertificaat marifonie. Let er wel op: de Simrad RS40 VHF marifoon met AIS beschikt ook over een DSC klasse D functie. Om marifoons met deze functie te bedienen heeft u een Marcom-B certificaat nodig. Welke marifoon u ook kiest, bij Bootmania vindt u de juiste voor uw voorkeuren. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw marifoon voor de boot bestellen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV