Dek artikelen voor de boot

Bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan dekbeslag voor de boot. Zo verkopen wij waterdichte dekdoorvoeren en dekstekkers voor veilige elektriciteit aan boord. In onze webshop vindt u ook RVS railingen en schuurlijsten voor de boot. U kunt gemakkelijk en snel via onze online webshop uw dekbeslag voor de boot bestellen. 

Items 1-39 van 211

Pagina
per pagina

Davits voor bijbootje

Veel booteigenaren hebben een bijbootje om gemakkelijk korte afstanden te kunnen afleggen vanaf de plek waar de boot ligt. Voor het ophalen en laten zakken van het bijbootje heeft u davits nodig. Bij Bootmania vindt u diverse davits voor de boot. Zo vindt u telescopische davits, opvouwbare davits voor de buitenboordmotor en Dinghy Rings. Welke davits u kiest ligt aan uw voorkeuren. Booteigenaren met een kleinere boot kunnen het beste voor Dinghy Rings kiezen. Dankzij de compactheid en slimme werking zijn deze davits ideaal voor bijvoorbeeld zeilboten. In onze webshop vindt u davits met een maximale draagkracht tot 500 kilogram. U kunt uw davits eenvoudig en snel via onze online webshop bestellen. 

Dekafvoer voor water aan boord

Heeft u een afgesloten kuip en last van overtollig water? Dan heeft u een dekafvoer nodig. Regenval en golven kunnen ervoor zorgen dat er veel water achterblijft in de kuip. Door een dekafvoer in de kuip te monteren zorgt u ervoor dat het water gemakkelijk weg kan stromen. Bij Bootmania vindt u diverse dekafvoeren voor de boot. Onze RVS316 dekafvoeren zijn extra bestand tegen chloriden en corrosie. Deze dekafvoeren zijn dus ook bestendig tegen zout water. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw dekafvoer voor de boot bestellen. 

Dekdoorvoer voor stekker aan boord

Op vochtige plekken, zoals op de boot, is het belangrijk dat uw elektra goed afgeschermd is. Met onze waterdichte dekdoorvoeren zorgt u ervoor dat er geen water naar binnen kan lopen. In onze webshop vindt u ook uitwendige kabeldoorvoeren. Doordat deze kabeldoorvoeren gebogen zijn kan er geen water in komen. Naast RVS kabeldoorvoeren vindt u ook waterdichte kunststof dekdoorvoeren. Onze dekdoorvoeren hebben verschillende afmetingen zodat u de juiste voor uw boot kunt vinden. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw dekdoorvoeren voor de boot bestellen. 

Waterdichte dekstekker voor de boot

Naast een waterdichte dekdoorvoer is het ook belangrijk om waterdichte dekstekkers aan boord te hebben. Alle elektra die zich op het dek bevindt kan in aanraking komen met water. Denk aan regenval of hoge golven. Met een waterdichte dekstekkers voorkomt u dat er water in uw stopcontact terecht komt. Onze dekstekkers beschikken over een beschermkap. Wanneer het stopcontact niet in gebruik is kunt u de kap erop doen/dichtdraaien zodat er geen water bij uw elektra kan komen. In onze webshop vindt u naast inbouw ook opbouw dekstekkers. U kunt uw dekstekkers voor de boot eenvoudig en snel via onze online webshop bestellen. 

RVS handgreep voor de boot

Bij Bootmania vindt u diverse railingen voor de boot. Een handgreep kan voor extra houvast zorgen. Handrailingen kunnen geplaatst worden in de kajuit of op het achterdek. Misschien heeft u geen ruimte voor een grote trapleuning. Dan biedt een handgreep de oplossing voor u. Onze RVS316 handgrepen zijn (zout)water en corrosiebestendig. Ideaal dus voor aan boord! In onze webshop vindt u diverse soorten en maten handrailingen. Zo kunt u de juiste handrailing voor uw boot vinden. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw railingen voor de boot bestellen. 

Stootlijst voor de boot

Schuurlijsten, ook wel stootlijsten of sierlijsten genoemd, beschermen de lijn van de boot tegen schade. U kunt kiezen voor een massieve of holle schuurlijst, afhankelijk van de montageplek. Doordat schuurlijsten zich bevinden aan de buitenkant van de boot, kunt u het beste kiezen voor een RVS316 schuurlijst. Net als onze RVS316 handrailingen zijn deze schuurlijsten bestand tegen (zout)water en corrosie. In onze webshop vindt u verschillende afmetingen schuurlijsten zodat u de juiste voor uw boot kunt kiezen. Via onze online webshop bestelt u eenvoudig en snel uw schuurlijst voor de boot. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV