Bootverlichting LED, interieur en buiten

Verlichting is op veel plekken aan boord te vinden. Denk aan navigatieverlichting, schijnwerpers, interieurverlichting en nog veel meer. Bij Bootmania vindt u alle verlichting voor uw boot. Van zaklampen tot dekverlichting. Bestel uw bootverlichting gemakkelijk en snel via onze webshop. 

Items 1-39 van 1165

Pagina
per pagina

Boot verlichting voor buiten

Bij Bootmania vindt u alle buitenverlichting voor de boot. In onze webshop vindt u 12V en 24V dekverlichting. Denk aan stormlampen, deklichten en toplichten. Als u wilt varen in het donker is navigatieverlichting onmisbaar. In onze webshop vindt u bakboordlichten, stuurboordlichten, heklantaarns, toplantaarns en meer. Onze onderwaterverlichting geeft een prachtig aanzicht van uw boot. Wanneer het buiten donker is brengt u extra sfeer aan boord. Om alles buiten goed te zien is het belangrijk om ook oriëntatieverlichting op de boot te hebben. Bijvoorbeeld bij de trap of bij het roer. In onze webshop vindt u ook schijnwerpers die niet alleen zorgen voor beter zicht op het water, maar ook gebruikt kunnen worden als zoeklicht. 

Boot verlichting voor interieur

Bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan verlichting voor interieur voor de boot. De meeste booteigenaren kiezen voor inbouwspots voor hun boot interieur. In onze webshop vindt u ronde en vierkante inbouwspots. Onze spotjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals warm wit en rood. Met het Quick Color Control RGBW System kunt u uw lampen elke kleur laten schijnen die u wilt. Naast inbouwspots vindt u ook kajuitverlichting voor de boot. Zo vindt u in onze webshop wandspotjes, wandlampen met diverse lampenkappen en plaffoniers van messing en RVS. Bij Bootmania hebben we genoeg keuze zodat u de juiste verlichting voor uw interieur vindt. 

Boot verlichting LED

LED is de meest populaire vorm van verlichting in de watersport. Bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan LED verlichting voor de boot. Een groot voordeel aan LED verlichting is dat deze verlichting veel minder stroom verbruiken dan halogeenlampen en gloeilampen. Met LED verbruikt u tot wel 90% minder energie. LED lampen hebben ook een veel langere levensduur dan welke lamp dan ook. U heeft zich vast wel een keer verbrand aan een gloeilamp. Bij LED lampen kan dit niet gebeuren. LED wordt veel minder warm dan andere verlichting. Daarnaast is LED verlichting beter voor het milieu dankzij de langere levensduur en verminderde energieverbruik. Genoeg redenen om LED verlichting aan te schaffen voor uw boot! 

Overige bootverlichting

Bij Bootmania vindt u ook overige verlichting voor uw boot. Zo vindt u bijvoorbeeld een groot assortiment aan zaklampen. Voor de meeste booteigenaren is een zaklamp onmisbaar op de boot. Als u het schip wilt onderhouden of een kijkje wilt nemen in de motorruimte komt een zaklamp zeker goed van pas. In onze webshop vindt u zaklampen van topmerken zoals Maglite. Voor vragen staat ons service team 24/7 voor u klaar in de live chat. Bestellen doet u gemakkelijk via onze online webshop. 

 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV