Buitenverlichting voor de boot

Er zijn veel soorten verlichting die u buiten op de boot vindt. Denk aan dekverlichting, navigatieverlichting, onderwaterverlichting, oriëntatieverlichting en schijnwerpers. Al deze verlichting zorgen voor beter zicht, veiligheid en sfeer op de boot. Bij Bootmania kunt u terecht voor al uw bootverlichting

Items 1-39 van 318

Pagina
per pagina

Dekverlichting LED voor de boot

Bij Bootmania vindt u diverse dekverlichting voor uw boot. Onze dekverlichting is beschikbaar in 12V en 24V. In onze webshop vindt u stormlampen die op de tafel gezet kunnen worden voor gezellige sfeerverlichting in de avond. Onze dek- en toplichten zorgen voor meer zicht en een mooi aanzicht van de boot. De lampen bevinden zich in een behuizing waardoor ze handig gemonteerd kunnen worden. Bij Bootmania vindt u ook LED dekverlichting. Twee grote voordelen aan LED verlichting is dat deze lampen een langere levensduur en minder energieverbruik hebben dan andere soorten verlichting.

Is navigatieverlichting op de boot verplicht

Wij krijgen veel vragen over de regels omtrent navigatieverlichting op de boot. Wanneer u overdag vaart met goed zicht is het niet verplicht om met navigatieverlicht te varen of navigatieverlichting aan boord te hebben. Let er wel op: als er sprake is van slechter zicht (zoals regen, mist, duisternis enzovoort) dan bent u wel verplicht om uw navigatieverlichting aan te hebben. Dus ook als u wilt varen in het donker bent u verplicht uw navigatieverlicht aan te hebben. Met navigatieverlichting bedoelen we een groen bakboordlicht, rood stuurboordlicht, wit toplicht en wit heklicht. Als u 's nachts voor anker ligt moet u ook rondomschijnend licht laten branden. Ook als u niet vaak in het donker vaart om met slechtere weersomstandigheden is het altijd handig om tóch navigatieverlichting aan boord te hebben. U weet nooit wanneer het weer ondanks alles omslaat. 

Onderwater LED verlichting voor de boot

U maakt 's avonds een wandeling langs de kant en op het water ziet u prachtige boten verlicht met onderwaterverlichting. Het licht weerkaatst op het water en zorgt voor een schitterend beeld van uw schip. Met de LED onderwaterverlichting van Bootmania brengt u extra sfeer op uw boot wanneer het buiten donker is. Onze LED onderwaterverlichting is beschikbaar in het wit, rood, groen of blauw. Bestel uw onderwaterverlichting gemakkelijk en snel via onze online webshop. Voor vragen staat ons service team 24/7 voor u klaar in de live chat. 

Trap verlichting voor de boot

Op het water schijnt er vaak weinig oriëntatieverlichting. In de haven zijn er wel lampen op de steigers, maar dit geeft niet genoeg verlichting om alles goed op de boot te kunnen zien. Veel booteigenaren kiezen er dan ook voor om oriëntatieverlichting in te bouwen of te plaatsen. Vooral bij de trap kiezen veel mensen ervoor om verlichting te plaatsen omdat u zich makkelijk kunt bezeren. Bij Bootmania vindt u vierkante en ronde wandspotjes voor de boot. In onze webshop vindt u ook staande lampen die verkrijgbaar zijn met aan- en uitknop. Met oriëntatieverlichting heeft u niet alleen beter zicht maar brengt u ook extra sfeer op de boot. 

Schijnwerper voor de boot 12V en 24V

Met een schijnwerper op de boot heeft u beter zicht op wat er zich op het water afspeelt. Daarnaast worden schijnwerpers vaak als zoeklicht gebruikt. Wanneer er boeien of obstakels op het water liggen kunt u deze gemakkelijk spotten. In het ergste geval kunt u aan de hand van een zoeklicht iemand vinden die in het water gevallen is. Schijnwerpers zijn dus zeker een veiligheidsmiddel voor aan boord. Bij Bootmania vindt u 12V en 24V LED schijnwerpers van topmerken zoals Jabsco. Via onze webshop kunt u online, gemakkelijk en snel uw schijnwerpers voor de boot bestellen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV