Boot dekuitrusting

Bij Bootmania vindt u alles wat u nodig heeft aan dekuitrusting voor de boot. Zo vindt u niet alleen zwemtrappen, loopplanken en patrijspoorten, maar ook noodladders en vluchtluiken voor veiligheid aan boord. Via onze online webshop kunt u gemakkelijk en snel uw dekuitrusting voor de boot bestellen. 

Items 1-39 van 705

 1. bridge 30 173.5 300
  Bridge 30 173.5 300
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 2. bridge 30 173.5 300 1
  Bridge 30 173.5 300
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 3. bridge 27 157.5 270
  Bridge 27 157.5 270
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
Pagina
per pagina

Boot inspectiedeksel

Bent u op zoek naar een veilig en droge manier om spullen op te slaan? Dan heeft u een inspectiedeksel nodig. Inspectiedeksels zijn simpelweg ronde inspectieluiken maar dan kleiner. Onze inspectiedeksels zijn waterdicht en verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. In de productomschrijving leest u wat de afmetingen zijn van de gatopening en buitenrand. Zo kunt u de juiste inspectiedeksel voor uw boot vinden. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw inspectiedeksel voor de boot bestellen. 

Inspectieluik waterdicht voor de boot

Inspectieluiken worden gebruikt voor veilige afsluiting van gas en elektra aan boord. Onze inspectieluiken zijn brandwerend en waterdicht. Inspectieluiken kunnen gemonteerd worden in de vloer, in de wand of in het dek. In onze webshop vindt u inspectieluiken met verschillende kleuren en afmetingen zodat u de juiste voor uw boot kunt vinden. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw inspectieluik voor de boot bestellen. Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies? Ons service team staat altijd klaar in de live chat om uw vragen te beantwoorden. 

Houten loopplank voor de boot

Met een loopplank aan boord zorgt u ervoor dat u veilig op en af kan stappen van de boot. Veel mensen kiezen ook voor een loopplank zodat huisdieren gemakkelijk aan boord en van boord af kunnen komen. In onze webshop vindt u niet alleen vaste loopplanken maar ook opvouwbare loopplanken. Deze kunnen veel ruimte besparen op uw boot. U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals RVS, alluminium of hout. Onze loopplanken beschikken ook over anti-slip zodat u met vochtige omstandigheden niet uitglijdt. Beschikt u al over een loopplank maar heeft deze geen anti-slip? In onze webshop vindt u ook anti-slip tape die u gemakkelijk op uw loopplank kunt plakken. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw loopplank voor de boot bestellen. 

Noodladder aan boord

Wij zien steeds meer booteigenaren die ervoor kiezen om een noodladder op de boot te plaatsen. In het geval dat u of iemand anders van boord valt kunt u aan de hand van de noodladder weer op de boot komen. Noodladders beschikken vaak over een ring waaraan getrokken kan worden om de ladder uit te vouwen. Waar wordt een noodladder geplaatst? De meeste mensen kiezen ervoor om de noodladder aan de railing van de boot te plaatsen. In onze webshop vindt u diverse noodladders voor de boot. Deze kunt u eenvoudig en snel via Bootmania bestellen. 

Klapraam voor de boot

Bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan patrijspoorten voor de boot. Patrijspoorten zijn kleine raampjes die aan de zijkanten van de boot zitten. In onze webshop vindt u vaste patrijspoorten maar ook klapramen. Deze ramen kunnen opgeklapt worden voor ventilatie en frisse lucht. Onze TOPwindows patrijspoorten zijn UV-bestendig, zeewaterbestendig en extra geïsoleerd. Daarnaast beschikken deze ramen over een kliklijstsysteem. Dit systeem maakt het monteren van de patrijspoort erg gemakkelijk. Welke patrijspoort u ook kiest, bij Bootmania vindt u de juiste voor uw boot! Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw patrijspoort voor de boot bestellen. 

Scheepsbel kopen voor de boot

In onze webshop vindt u diverse scheepsbellen voor de boot. Scheepsbellen kunnen niet alleen gebruikt worden voor nood, maar ook om de aandacht te trekken van bijvoorbeeld andere schepen, brugwachters of sluiswachters. Veel mensen kopen ook een scheepsbel omdat het een ouderwetse maritieme uitstraling geeft. In onze webshop vindt u messing en verchroomde scheepsbellen. De messing scheepsbellen hebben een gouden kleur en de verchroomde bellen een meer zilveren kleur. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw scheepsbel voor de boot bestellen. 

Scheepshoorn 12V of 24V

Bent u op zoek naar een elektrische scheepshoorn voor de boot? Dan bent u bij Bootmania aan het juiste adres! In onze webshop vindt u scheepshoorns geschikt voor een 12V of 24V compressorkit. Let er wel op welke scheepshoorn en welke compressorkit u aanschaft. Niet elke scheepshoorn is geschikt voor elke compressorkit. Onze scheepshoorns zijn individueel beschikbaar, maar u kunt ook kiezen voor dubbele of driedubbele scheepshoorns. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende kleuren zoals wit, zwart, messing en chroom. Heeft u een keuze gemaakt? U kunt uw scheepshoorn eenvoudig en snel bestellen via onze online webshop. 

Siermast RVS of hout

Bij Bootmania vindt u diverse siermasten voor de boot. Nu denkt u misschien, waar wordt een siermast voor gebruikt? Navigatieverlichting, antennes en vlaggetjes worden allemaal vastgemaakt aan een siermast. In onze webshop vindt u houten, RVS mat en RVS hoogglans siermasten. Welke u kiest ligt helemaal aan uw voorkeuren. RVS zorgt voor een meer moderne uitstraling van uw boot. Terwijl een houten siermast juist zorgt voor een maritieme uitstraling. Via onze online webshop bestelt u eenvoudig en snel uw siermast voor de boot. Voor vragen kunt u altijd terecht bij ons service team in de live chat. 

Vlaggen voor de boot

Bent u op zoek naar een mooie vlag voor uw boot? Dan bent u bij Bootmania aan het juiste adres! In onze webshop vindt u vlaggen van Nederland, Friesland en Duitsland. Wij verkopen niet alleen rechthoekige maar ook driehoekige vlaggen. In onze webshop vindt u ook RVS en houten vlaggenstokken. Bent u op zoek naar een vlaggenstok die corrosie- en (zout)waterbestendig is? Dan kunt u het beste kiezen voor een RVS316 vlaggenstok. Wij verkopen ook opbouw en inbouw vlaggenstokhouders voor uw vlaggenstok. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw vlag, vlaggenstok en vlaggenstokhouder voor de boot bestellen. 

Vluchtluik voor de boot verplicht

Veel booteigenaren zijn er niet van op de hoogte dat het voor kajuit schepen verplicht is om een vluchtluik aan boord te hebben. De regel stelt dat er een vluchtluik (van minimaal 50 x 50) aanwezig moet zijn voor iedere afgesloten ruimte. In geval van nood is het belangrijk dat u snel het schip kunt verlaten. Dus ook in kleine ruimtes. Bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan vluchtluiken en toebehoren voor uw boot. Naast veiligheid is een vluchtluiken ook handig voor het ventileren van de boot. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw vluchtluik voor de boot bestellen. 

Houten zwemtrap voor de boot

Bent u op zoek naar een zwemtrap voor de boot? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan zwemtrappen voor de boot. Zo vindt u onder andere telescopische zwemtrappen, touwladders, inbouwtrappen, opklapbare trappen en losse zwemtrappen. Een voordeel van een opklapbare zwemtrap is dat deze ruimte bespaart en gemakkelijk in te klappen is voor tijdens het varen. Wij verkopen naast RVS zwemtrappen ook houten zwemtrappen. In onze webshop vindt u ook losse tredes die u naar eigen voorkeur kunt monteren. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw zwemtrap voor de boot bestellen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV