Media voor de boot

Media op de boot is bijna niet meer weg te denken. 's Ochtends kijkt u naar het nieuws, terwijl u languit op het achterdek ligt zet u een muziekje op, tijdens het varen maakt u gebruik van uw achteruitkijkcamera en ga zo maar door. Bij Bootmania vindt u al uw mediasystemen voor de boot! 

Items 1-39 van 66

Pagina
per pagina

Achteruitkijkcamera voor de boot

Veel booteigenaars kiezen ervoor om een camera in de boot te plaatsen. Naast het beschermen van uw kostbare bezitten, kan een camera ook gebruikt worden als achteruitkijkcamera. In onze webshop verkopen wij ook draadloze camera's die overal in de boot geplaatst kunnen worden. Voor het vastleggen van leuke momenten op de boot verkopen wij natuurlijk ook normale camera's voor de beste prijs. 

Boot speakers JBL

In onze webshop vindt u waterdichte luidsprekers, marinespeakers en mediastreamers. Of u nu op zoek bent naar boot speakers van JBL of boot speakers met bluetooth. Bij Bootmania vindt u alles wat u nodig heeft voor de beste prijs. Zo kunt u zowel in de kajuit als op het dek naar uw favoriete muziek luisteren! 

Subwoofer kopen voor de boot

Een subwoofer zorgt ervoor dat u de allerlaagste tonen in uw muziek met de beste kwaliteit kan horen. Onze subwoofers van topmerken zoals LTC en HMS zijn speciaal ontworpen voor de watersport. Op vochtige plekken, zoals op de boot, is het belangrijk dat uw elektronica tegen water kan. Voor een waterdichte subwoofer bent u ook bij Bootmania aan het juiste adres.

TV kijken op de boot

TV kijken zoals u thuis gewend bent? Dat kan! Voor extra comfort en luxe bent u bij Bootmania aan het juiste adres. In onze webshop vindt u diverse televisies en TV-liften voor de boot. Zo kunt u uw TV op de juiste hoogte monteren en kunt u uw favoriete programma's altijd volgen. 

Marine versterker voor de boot

Bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan versterkers voor de boot. Versterkers worden gebruikt om het signaal van bijvoorbeeld uw telefoon sterker te maken, waardoor het geluid harder wordt. In onze webshop vindt u 12V bluetooth versterkers met 2 of 4 kanalen. Zo kunt u zelf kiezen hoeveel luidsprekers u wilt aansluiten op uw versterker. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV