Ventilatie aan boord

Voor het tegengaan van condensvorming en schimmels is het belangrijk om de boot te ventileren. Wanneer warme en luchtige vocht geen uitweg kan vinden ontstaat er condens. Deze condens kan uiteindelijk tot vervelende schimmels leiden. Zo is het niet alleen belangrijk om de kajuit te ventileren, maar ook de motorruimte. Met een ventilator of luchtinlaat kunt u schadelijke dampen en warme lucht uit de motorruimte ventileren. Via onze online webshop kunt u gemakkelijk en snel uw ventilatiesystemen voor de boot bestellen. 

Items 1-39 van 149

Pagina
per pagina

Ventilatierooster voor de boot

Bij Bootmania vindt u een groot aanbod aan ventilatieroosters en luchttoevoer. Zo verkopen wij luchtinlaten, houten ventilatieroosters, kunststof luchttoevoer roosters, RVS ventilatieroosters en ventilatiekappen. Onze houten ventilatieroosters zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten zoals: eiken, kersenhout en teak. Naast het ventileren van uw boot geeft een houten ventilatierooster ook een ouderwetse maritieme uitstraling. Voor een meer modern gevoel kunt u het beste voor een RVS ventilatierooster kiezen. Wij verkopen ventilatieroosters en luchttoevoeren in verschillende afmetingen zodat u de juiste voor uw boot kunt kiezen. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw ventilatierooster of luchttoevoer voor de boot bestellen. 

Ventilator voor de boot

Voor optimale ventilatie van uw motorruimte kunt u het beste kiezen voor een ventilator. Ventilatoren zorgen ervoor dat warme lucht afgevoerd wordt en frisse lucht toegevoerd wordt. Zo worden brandsstof dampen naar buiten gebracht en is de kans dat uw motor oververhit raakt aanzienlijk kleiner. Bij het aanschaffen van een ventilator voor de motorruimte is het belangrijk dat u er een kiest met een vonkvrije motor. Bij het aanschaffen van een ventilator is het ook belangrijk om te kijken naar de capaciteit. Indien u een grotere ruimte wilt ventileren heeft u dus een ventilator nodig met een hogere capaciteit. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw ventilator voor de boot bestellen.  

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV