Smeertechniek voor de boot

Bij Bootmania vindt u alles wat u nodig heeft voor de onderhoud en het winterklaar maken van uw boot. Van smeermiddelen tot olie- en carterpompen. In onze webshop vindt u ook smeersystemen voor handmatig of automatisch smeren van van onderdelen op de boot. Via onze online webshop kunt u gemakkelijk en snel uw smeermiddelen, olie en smeersystemen voor de boot bestellen.

Items 1-39 van 295

Pagina
per pagina

Boot lijmen

Bent u op zoek naar een sterke lijm? Dan bent u bij Bootmania aan het juiste adres! In onze webshop vindt u een groot assortiment aan constructielijmen, houtlijmen, kit en andere afdichtingsmiddelen. Als u op zoek bent naar een universele lijm voor het lijmen van de meest gangbare materialen kunt u het beste kiezen voor de Zettex Strongbond of Construct lijm. Beide lijmen zijn geschikt voor de meeste materialen behalve polypropeen en polyetheen. Voor het lijmen van marmer en natuursteen kunt u het beste de Stronbond lijm gebruiken. Onze lijmen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zoals: zwart, wit, grijs, beige, bruin, aluminium, antraciet en crème. U kunt ook voor een transparante lijm kiezen. Welke lijm u ook nodig heeft, bij Bootmania vindt u de juiste voor de klus! Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw lijm voor de boot bestellen. 

Oliekoeler voor motorolie aan boord

Er zijn meerdere redenen waarom het belangrijk is om een oliekoeler voor uw (smeer)olie aan te schaffen. Olie wordt gebruikt als smeermiddel voor bijvoorbeeld de motor, de keerkoppeling of een hydraulisch systeem. Doordat deze systemen warm worden wordt ook de olie warm. Wanneer deze te heet wordt kan het smeervermogen erg verminderen. Dit heeft beschadigingen en slijtage als gevolg. Door uw olie te verkoelen kunt u dit voorkomen en gaat uw olie ook nog eens langer mee. Bij Bootmania vindt u een divers assortiment aan oliekoelers van verschillende afmetingen. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw oliekoeler voor de boot bestellen. Heeft u vragen of bent u op zoek naar advies? Ons service team staat 24/7 voor u klaar in de online live chat.

Oliepomp of carterpomp voor de boot

Bij Bootmania vindt u een divers assortiment aan carterpompen, ook wel oliepomp of olie-aftappomp genoemd. In onze webshop vindt u olie- en carterpompen van topmerken zoals Jabsco en Shurflo. Met een oliepomp kunt u gemakkelijk aan de hand van een slang de oude olie eruit pompen zodat u de olie kunt verversen. U kunt kiezen voor een handmatige pomp of een elektrische pomp. Een handmatige pomp beschikt over een hendel waarmee u de oude olie uit de carter kunt pompen. Onze elektrische carterpompen zijn verkrijgbaar in 12V of 24V. In onze webshop vindt u ook toebehoren voor uw oliepomp zoals slangensets en aansluitingen.  

Koelvloeistof, drinkwaterdesinfectie en andere smeermiddelen

Bij Bootmania vindt u alle smeermiddelen die u nodig heeft voor uw boot. Met smeermiddelen bedoelen we alle middelen die gebruikt kunnen worden voor onderhoud aan uw boot of onderdelen van de boot. Wij verkopen ook middelen die u nodig heeft voor het winterklaar maken van uw boot. Zo vindt u onder andere roestoplossers, koelvloeistof (antivries), motorolie, drinkwaterdesinfectie, schroefasvet, antifouling en nog veel meer. In onze webshop vindt u ook multipurpose sprays en vetten die voor verschillende toepassingen gebruikt kunnen worden. U kunt uw smeermiddelen eenvoudig en snel via onze online webshop bestellen. 

Vetpot en andere smeersystemen voor de boot

Om ervoor te zorgen dat onderdelen op de boot zo lang mogelijk meegaan en goed hun werk blijven doen is het belangrijk om deze te smeren. Dit kunt u doen met een smeersysteem zoals een vetpers, smeernippel of automatisch vetsmeerapparaat. Een voordeel aan een vetpers is dat u ook op plekken die moeilijk te bereiken zijn uw onderdelen kunt smeren. Een automatisch vetsmeerapparaat maakt het helemaal gemakkelijk om uw onderdelen te smeren. Deze appparaten kunnen op verschillende standen gezet worden voor de werkingsduur. In onze webshop vindt u vetsmeerapparaten van topmerken zoals Pulsarlube en Lincoln. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw smeersystemen voor de boot bestellen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV