Koeloplossingen voor de boot

Als het om comfort gaat kan een koelkast, -box of -lade bijna niet missen aan boord. In de zomer wilt u immers genieten van een koud drankje of uw vlees koel bewaren voor de barbecue. Met de koeloplossingen van Bootmania blijven uw etenswaren en dranken altijd gekoeld. Bestel nu uw koelsystemen gemakkelijk online via onze webshop. 

Items 1-39 van 98

Pagina
per pagina

Kleine of grote koelbox voor de boot

Bij Bootmania vindt u diverse koelboxen voor de boot. Sommige booteigenaren zijn op zoek naar een kleine koelbox als aanvulling op de koelkast. Anderen willen juist weer een grote koelbox die als koelkast functioneert. In onze webshop vindt u de kleinste koelboxen van 11 liter en de grootste koelboxen met een inhoud van wel 95 liter. Een groot voordeel aan koelboxen is dat ze draagbaar zijn en gemakkelijk meegenomen kunnen worden. Bijvoorbeeld in een bijbootje of sloep, op een dagje naar het strand of naar een barbecue. Onze koelboxen kunnen tot -20ºC koelen waardoor ze bijvoorbeeld ook voor ijsblokjes gebruikt kunnen worden. Wij leveren koelboxen van populaire merken zoals Dometic en Comfort. U kunt uw koelbox gemakkelijk en snel bestellen via onze online webshop. 

Koelkast, vriezer en koelbox onderdelen

Soms kan het gebeuren dat onderdelen van uw koelkast, vriezer of koelbox toe zijn aan vervanging. Of misschien heeft u uw nieuwe koelkast in huis en wilt u deze monteren aan boord. Alle toebehoren voor koelen en vriezen bestelt u bij Bootmania. Zo vindt u in onze webshop inbouw frames voor uw Dometic koelkast en CRD koellades. Wij verkopen ook schuifstukken voor uw Comfort koelbox. Dankzij het schuifstuk kunt u gemakkelijk uw koelbox in- en uitschuiven. Op die manier kunt u uw koelbox ergens onder plaatsen en zonder kracht en moeite een hapje of drankje pakken. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw toebehoren voor koelen en vriezen bestellen. 

Koelkast voor de boot Dometic, Webasto of Comfort

Bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan koelkasten voor de boot. Indien u weinig ruimte op de boot heeft kunt u toch een koelkast aanschaffen. In onze webshop vindt u namelijk ook kleine koelkasten met een inhoud van 42 liter. Als dit nog steeds te groot is kunt u het beste een koelbox of koellade aanschaffen. In onze webshop vindt u ook koelkasten tot 130 liter. Zo kunt u van dezelfde comfort genieten zoals u thuis gewend bent. Bij Bootmania vindt u koelkasten van populaire merken zoals Dometic, Webasto en Comfort. Dometic heeft al jaren ervaring in de ontwikkeling van innovatieve producten voor 'outdoor living'. Webasto bestaat al sinds 1901 en heeft veel expertise op het gebied van verwarmings- en koelsystemen. Met de producten van onze topmerken weet u zeker dat u de kwaliteit krijgt die u verwacht. Via Bootmania kunt u gemakkelijk uw koelkast bestellen van uw favoriete merk. 

Koellade voor de boot

Koellades zijn ideaal aan boord wanneer u etenswaren en drankjes koel wilt bewaren en tegelijkertijd ook ruimte wilt besparen. Bij Bootmania vindt u koellades van 20 tot 36 liter met zwarte, witte of RVS frontpaneel. Onze koellades koelen tot -0ºC. Als u op zoek bent naar een compacte vriezer kunt u het beste kiezen voor een koelbox of koelkast en vriezer combinatie. Koellades zijn alleen bestemd als koelkast en worden dan ook vooral aangeschaft voor boten waar minder ruimte is. Onze koellades kunnen buiten of binnen ingebouwd worden en zijn eenvoudig te vergrendelen en uittrekbaar. Via onze online webshop bestelt u gemakkelijk uw koellade voor de boot.

Wijnkast voor de boot

U bent een wijnliefhebber en geniet graag van extra comfort en luxe? Dan is een wijnkoelkast de oplossing voor u! In onze webshop vindt u wijnkoelers van topmerken zoals Webasto waar u 23 tot 35 flessen wijn in kwijt kunt. Een groot voordeel aan deze koelers is dat ze beschikken over een dubbel sluitsysteem waardoor de flessen niet kunnen verplaatsen tijdens het varen. Via Bootmania kunt u eenvoudig en snel uw wijnkoeler voor de boot bestellen. Heeft u vragen? Ons service team staat 24/7 klaar voor al uw vragen in de live chat. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV