Koken en koelen aan boord

Wilt u de mogelijkheid om elke dag verse maaltijden te bereiden? Wilt u uw etenswaren en drinken kunnen koelen of vriezen? Dan heeft u de kook-, koel- en vriessystemen nodig van Bootmania! In onze webshop vindt u alles van elektrische kookplaten, tot vriezers en koelkasten. Via onze webshop bestelt u uw kook-, koel- en vriessystemen gemakkelijk online. 

Items 1-39 van 130

Pagina
per pagina

Koelkast, koelbox of koellade voor de boot

Tegenwoordig is een koelsysteem niet meer te missen op de boot. Of u nu alleen uw drankjes wilt koelen met een koelbox of alle boodschappen wilt bewaren in de koelkast. Bij Bootmania bent u aan het juiste adres! In onze webshop vindt u koelkasten van topmerken zoals Comfort, Dometic en Webasto. Onze Dometic en Comfort koelboxen zijn ideaal als draagbare koelkast voor een dagje op het strand of een barbecue aan de wal. Als onze koelkasten en -boxen nog steeds te groot zijn kunt u er ook voor kiezen om een koellade aan te schaffen. Een koellade is simpelweg een hele compacte koelkast die u kunt plaatsen waar u wilt! Dankzij het kleine formaat zijn koellades ook erg populair bij campers en caravans. Als u wilt genieten van dezelfde comfort als thuis kan een vriezer aan boord niet missen. Voor de meeste luxe aan boord kunt u zelfs kiezen voor een wijnkast. Zo kunt u al uw favoriete wijnen veilig op de boot bewaren. Om uw koel- en vriessystemen compleet te maken vindt u bij Bootmania ook toebehoren voor koelen en vriezen op de boot. 

Koken aan boord

Er zijn veel verschillende manieren waarop u kunt koken aan boord. Wilt u koken op de boot zonder gas? Dan is een elektrische kookplaat de beste keuze voor u! In onze webshop vindt u ook gaskookplaten en gasovens (los of compleet met kookplaat of grill). Koken op gas is goedkoper in aankopen en gebruik, maar tegelijkertijd minder milieuvriendelijk en veilig dan elektrisch koken. Bootvakanties zijn niet compleet zonder barbecue. Bij Bootmania vindt u barbecues en alle accessoires voor uw barbecue. In onze webshop vindt u ook afzuigkappen om de dampen en geurtjes van het koken te ventileren. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV