Toebehoren voor warmtesystemen en koelsystemen

Bij Bootmania vindt u alles wat u nodig heeft om uw verwarmingssystemen en koelsystemen compleet te maken. Zo vindt u luchtslangen die gebruikt kunnen worden voor diverse toepassingen. In onze webshop vindt u ook ontvochtigers en vochtvangers voor de boot. Uw warm en koel toebehoren bestelt u gemakkelijk en snel via onze webshop. 

Items 1-39 van 46

Pagina
per pagina

Luchtslang voor de boot

Luchtslangen kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen. U kunt een luchtslang bijvoorbeeld gebruiken voor de verdeling van koude of warme lucht voor uw verwarmings-, koelings- of ventilatiesystemen. In onze webshop vindt u ook Y- en T-stukken. Deze worden gebruikt om luchtslangen met elkaar te verbinden of om de lucht te verdelen in de boot. Als u een luchtslang voor warme lucht wilt gebruiken kunt u het beste een geïsoleerde luchtslang aanschaffen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de toevoer van warme lucht. Bij Bootmania vindt u luchtslangen van 25 tot 100 meter. Heeft u vragen? Ons service team staat 24/7 voor u klaar in de live chat. 

Vocht in de boot

Als u vocht in de boot heeft kan dit leiden tot veel nare gevolgen. Hoe ontstaat vocht eigenlijk? Wanneer de boot niet of te weinig geventileerd wordt heeft warme en vochtige lucht geen manier om te ontsnappen. U herkent de vocht vervolgens aan druppels op koude oppervlakken. Ook wel condens genoemd. Wat zijn de gevolgen van vocht? Door vocht kan er schimmelvorming ontstaan in uw boot. Dit kan niet alleen leiden tot houtrot maar is ook nog eens heel slecht voor uw gezondheid. Nu denkt u misschien hoe houd ik vocht tegen? U kunt vocht gemakkelijk bestrijden met een luchtontvochtiger. Een ontvochtiger zorgt ervoor dat het vocht uit de lucht wordt gehaald. U kunt er ook voor kiezen om vochtvangers op verschillende plekken in de boot te plaatsen. Een nadeel van vochtvangers is dat deze na verloop van tijd vervangen moeten worden. Met een ontvochtiger heeft u dit probleem niet. Vochtvangers zijn daarentegen wel een stuk goedkoper dan ontvochtiger. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw ontvochtiger of vochtvreters voor de boot bestellen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV