Sanitair aan boord

Het hebben van een douche en toilet aan boord is voor veel booteigenaren onmisbaar. Bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan douchesystemen en toiletten voor de boot. Of u nu een kleine boot of een groot schip heeft, in onze webshop vindt u de juiste sanitair voor uw boot. Via onze webshop kunt u eenvoudig en snel uw douchesystemen en toiletten bestellen. 

Items 1-39 van 424

Pagina
per pagina

Douchen aan boord

Om te kunnen douchen aan boord zijn er een aantal dingen waar u aan moet denken. Zo heeft u allereerst de douche zelf nodig. U kunt ervoor kiezen om een dekdouche op het achterdek te plaatsen. Voor een complete natte cel kunt u ook een handdouche of doucheset met stang plaatsen. U heeft ook een douche afvoerpomp nodig voor het afvoeren van douche water, een waterpomp om water naar de douche te pompen en een vuilwatertank en vuilwaterpomp om het water in de vuilwatertank leeg te pompen. Als u warm wilt douchen, wat voor de meeste mensen wenselijk is, heeft u ook nog een boiler nodig. Daarnaast heeft u natuurlijk ook slangen en fitwerk nodig voor de installatie van uw douchesystemen. Alles wat u nodig heeft om te kunnen douchen aan boord vindt u bij Bootmania en bestelt u eenvoudig en snel via onze webshop. 

Toilet aan boord

Er zijn veel soorten mogelijkheden om gebruik te kunnen maken van een toilet aan boord. U kunt ervoor kiezen om een draagbaar toilet in de boot te plaatsen. Een groot voordeel is dat u een mobiel toilet kunt plaatsen waar u wilt. Daarnaast hoeft u niet te denken aan de montage en installatie van pompen, slangen en tanks. Hiermee bespaart u dus ook nog een hoop geld en ruimte. Voor meer comfort kunt u ook kiezen om een elektrisch toilet of handmatig toilet te plaatsen. Hierbij zijn er een aantal dingen waar u op moet letten. Zo heeft u een versnijdingspomp of vuilwaterpomp nodig voor het pompen van vuilwater, een vuilwatertank voor de afvoer van vuilwater en slangen en fitwerk voor de montage en installatie. Voor het toilet kiezen veel mensen eerder voor een versnijdingpomp omdat deze pomp het toiletwater versnijdt voordat het in de vuilwatertank terecht komt. Via bootmania kunt u eenvoudig en snel uw toilet voor de boot bestellen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV