Elektra aansluiten op de boot

Tegenwoordig is elektronica niet meer weg te denken op de boot. Bootmania heeft een groot assortiment aan elektra voor uw boot. U kunt gemakkelijk diverse audio artikelen, installatie, instrumenten, stroomvoorziening en verlichting online bestellen. In onze online winkel vindt u de beste prijzen.

Items 1-39 van 4089

 1. cn powerpack 15.000w 24v systeem
  CN Powerpack 15.000W 24V Systeem
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 2. fischer panda 60i pms 400v
  Fischer Panda 60i PMS 400V
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
Pagina
per pagina

Audio en media voor de boot

Voor het beste geluid en beeld in uw boot hebben we diverse audio en media artikelen. Wij verkopen mediasystemen zodat u elk moment van de dag naar de radio kunt luisteren. Voor de beste kwaliteit verkopen wij ook audio accessoires. Bij versterkers vindt u bluetooth versterkers van 12 volt met 2 of 4 kanalen. Voor extra luxe in uw boot verkopen wij ook televisies en TV-liften. Voor de beste geluidskwaliteit vindt u diverse luidsprekers van bijvoorbeeld JBL of LTC. Het frequentiebereik van onze subwoofers gaat tot onder de 80 hertz. Hiermee ervaart u de allerlaagste tonen in uw audio. 

Elektra installatie op de boot

Om de elektronica in uw boot te installeren, verkopen wij diverse installatie artikelen. Onder bekabeling vindt u alles wat u nodig heeft om uw audio artikelen veilig te installeren. Denk aan afdekramen, walaansluitkabels, klembussen en nog veel meer. Voor het installeren van uw elektronica hebben we alles van bedradingskokers tot hoofdzekeringskasten. Om uw elektronica aan- en uit te schakelen verkopen wij diverse schakelaars, schakelpanelen, controls en monitors. 

Dashboard instrumenten voor de boot

Met onze instrumenten ziet u in één oogopslag wat u moet weten tijdens het varen. Aan de hand van een toerenteller weet u precies hoeveel toeren de motor maakt. Met een urenteller kunt u zien hoeveel uur uw motor gelopen heeft. Ook verkopen wij diverse meters: ampère- en voltmeters, brandstofmeters, drukmeters, roerstandmeters, snelheidsmeters, temperatuurmeters en watermeters. Voor alle overige instrumenten kunt u ook terecht bij Bootmania. Denk aan alarminstrumenten, Quick zenders, vuilwatergevers enzovoort. 

Elektriciteit aan boord

In onze webshop vindt u diverse stroomvoorzieningen voor uw boot. Zo hebben wij een groot assortiment aan omvormers, acculaders en accu's van Victron. Bij Bootmania vindt u ook alles wat u nodig heeft voor uw zonne-energie. Van zonnepanelen tot laadregelaars. Met onze powerpacks hoeft u niet meer urenlang te zoeken naar de juiste producten, maar heeft u alles in één! Wij verkopen ook generatoren en diodebruggen voor 12/24V en 24/48V systemen.

Boot verlichting LED

De juiste verlichting voor uw boot vindt u bij Bootmania. Om uw interieur compleet te maken vindt u inbouwspots en interieurverlichting. Bent u op zoek naar LED verlichting voor de boot? In onze webshop vindt u een groot assortiment aan LED dekverlichting, onderwaterverlichting en schijnwerpers. Als u in het donker wilt varen is navigatieverlichting natuurlijk niet te missen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV