Comfort aan boord

Comfort omvat alles wat het leven gemakkelijker of plezieriger maakt. Wanneer u wilt genieten van uw vakantie op de boot kan een beetje comfort natuurlijk niet missen! Bij Bootmania vindt u alles wat u nodig heeft voor koken, koelen, vriezen, sanitair, ventilatie en water op de boot. In onze webshop vindt u de beste prijzen voor comfort aan boord. 

Items 1-39 van 3287

 1. vuilwater wormpomp sbr 24v 20a 1 inch
  Vuilwater wormpomp SBR 24V 20A 1"
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 2. cem ventilator vex25 rvs 2
  Cem ventilator VEX25 RVS
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 3. kabola kb80 cv ketel 70 80 kw
  Kabola KB80 CV- ketel 70 - 80 kW
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 4. aqua matic 700 1 compact 110 2640 l
  Aqua Matic 700-1 Compact 110 2640 l
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
Pagina
per pagina

Koken en koelen op de boot

Voor veel booteigenaren is een keuken toch wel onmisbaar op de boot. Bij Bootmania vindt u alles wat u nodig heeft om te kunnen koken en koelen aan boord. Ook als u geen gehele keuken met gasoven, gaskookplaat of elektrische kookplaat aan boord heeft kunt u toch zelf uw eten bereiden met een barbecue. In onze webshop vindt u ook afzuigkappen voor het ventileren van kookdampen en geurtjes. Om uw eten en drinken gekoeld te houden vindt u bij Bootmania koelboxen, koelkasten, koellades en wijnkasten. U kunt er zelfs voor kiezen om een aparte vriezer in uw boot te plaatsen. In onze webshop vindt u ook toebehoren voor koelen en vriezen om uw koelsystemen compleet te maken. 

Douche en toilet aan boord

Voor extra comfort op de boot kiezen veel booteigenaren ervoor om een douche en toilet (sanitair) te plaatsen. Bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan douchesystemen zoals een dekdouche, doucheset met stang of losse douche kop. In onze webshop vindt u ook een divers aanbod aan toiletten voor de boot. De meeste mensen kiezen voor een handmatig toilet omdat hier geen elektra aan te pas komt. Bij Bootmania vindt u ook toiletten van Dometic, andere elektrische toiletten en draagbare toiletten. Kunt u geen keuze maken? In onze blog leest u wat de beste boottoiletten van 2022-2023 zijn. Wanneer u zelf uw toilet gaat inbouwen zijn er veel onderdelen die u nog nodig heeft. In onze webshop vindt u ook alle toebehoren voor het toilet, zoals afvoerpompen en toiletschakelaars. Om uw zoekresultaten te verfijnen klikt u in het venster onder winkelmogelijkheden. 

Verwarming, airco en ventilatie op de boot

Wanneer u lang op de boot bent zult u vast gemerkt hebben hoe koud het kan zijn aan het begin en einde van het vaarseizoen. Zo kunnen de temperaturen ook juist hoog oplopen in de piek van de zomer. Met de warm- en koelsystemen van Bootmania heeft u het nooit meer te koud of te warm op de boot. Overnachten op de boot is niet altijd plezierig als de temperaturen 's nachts oplopen. In onze webshop vindt u airconditioning waardoor u weer heerlijk kunt slapen in de nacht. In onze webshop vindt u ook luchtverwarming, petroleum verwarming en radiatoren voor de extra koude dagen op de boot. Voor CV-ketels en boilers bent u ook bij Bootmania aan het juiste adres. In onze webshop vindt u ook combiketels (een CV-ketel en boiler in één). Naast alleen warmte- en koelsystemen vindt u bij Bootmania ook ventilatiesystemen. Denk aan ventilatoren, ventilatieroosters, luchtslangen en ontvochtigers. Via onze webshop kunt u eenvoudig en snel een bestelling plaatsen. 

Water aan boord

Om gebruik te maken van water aan boord zijn er veel dingen die u aan uw boodschappenlijstje moet toevoegen. In onze webshop vindt u een groot assortiment aan pompen voor de boot. Elke pomp heeft weer een andere functie. Zo vindt u douche afvoerpompen voor de afvoer van douchewater, vuilwaterpompen voor het leegpompen van de vuilwatertank, drinkwaterpompen om het drinkwater naar de kraan te pompen en nog veel meer! Bij Bootmania vindt u ook dekwaspompen, bilgepompen, impellerpompen, circulatiepompen en versnijdingspompen. In onze webshop vindt u ook alle toebehoren voor water op de boot. Denk bijvoorbeeld aan een wasbak en kraan. Maar ook drinkwaterfilters, koelwaterfilters, waterdruksystemen, impellers, overige watervoorzieningen, watermakers, watertanks en vuilwater accessoires. Voor al uw slangen en fitwerk bent u ook bij Bootmania aan het juiste adres. In onze webshop vindt u drinkwaterslangen, vuilwaterslangen, fitwerk, gasslangen, koelwaterslangen, slangklemmen en spiraalslangen

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV