Water aan boord

Er zijn veel manieren waarop water gebruikt wordt op de boot. Denk aan de douche, het toilet, de boot schoonmaken, water wegpompen of juist oppompen en meer. Alles wat u nodig heeft voor water aan boord vindt u bij Bootmania. Van pompen tot slangen en fitwerk. U bestelt dit gemakkelijk en snel via onze online webshop. 

Items 1-39 van 2250

 1. vuilwater wormpomp sbr 24v 20a 1 inch
  Vuilwater wormpomp SBR 24V 20A 1"
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 2. aqua matic 700 1 compact 110 2640 l
  Aqua Matic 700-1 Compact 110 2640 l
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
 3. vuilwater wormpomp sbr 230v 1 inch
  Vuilwater wormpomp SBR 230V 1"
  Vraag offerte aan
  Levertijd: 4 weken
Pagina
per pagina

Pomp voor de boot

Er zijn veel soorten pompen die u tegen kunt komen voor de boot. Voor het gemak leggen wij kort uit welke pompen er zijn en waar ze voor gebruikt worden. Bilgepompen, dompelpompen en (hand)lenspompen worden allemaal voor hetzelfde gebruikt: het wegpompen van water uit de boot. Een bilgepomp wordt specifiek gebruikt voor de bilge van de boot. Handlenspompen worden vooral gebruikt voor rubberen boten. Dompelpompen moet volledig ondergedompeld zijn in het water en worden ook gebruikt om water te pompen. Een circulatiepomp wordt gebruikt om water in verwarmings- en koelsystemen te pompen. Een dekwaspomp wordt gebruikt om water uit het meer, de rivier of de haven te pompen om de boot mee schoon te maken. Douche afvoerpompen worden gebruikt om het douchewater af te voeren. Een drinkwaterpomp wordt gebruikt om bijvoorbeeld drinkwater uit de tank naar de kraan te pompen. Impellerpompen worden voor diverse toepassingen gebruikt. Een eigenschap van impellerpompen is dat deze zelfaanzuigend zijn. Versnijdingpompen worden gebruikt om vuilwater van het toilet te versnijden en af te voeren naar de vuilwatertank of om de vuilwatertank te legen. Ten slotte vindt u in onze webshop vuilwaterpompen. Deze pompen voeren ook vuilwater af of legen de vuilwatertank, alleen dan zonder versnijder. Welke pomp u ook nodig heeft, bij Bootmania vindt u de juiste die de klus kan klaren! 

Water onderdelen voor de boot

Bij Bootmania vindt u alle toebehoren die u nodig heeft om uw watersystemen op de boot compleet te maken. Zo vindt u onder anderen kranen en wasbakken voor uw toiletruimte of keuken. In onze webshop vindt u ook drinkwaterfilters en koelwaterfilters voor het filteren van uw drink- en koelwater. Wij verkopen ook vuilwatertanks en watertanks voor het opslaan van uw vuilwater en drinkwater. Onze waterdruksystemen zorgen ervoor dat de waterdruk van elke kraan of tappunt constant is. Om zout water om te zetten naar zoet water gebruikt u een watermaker. In onze webshop vindt u ook impellers voor uw impellerpomp of koelwaterpomp. Tot slot verkopen wij vuilwater accessoires en overige watervoorzieningen voor uw boot. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw water toebehoren voor de boot bestellen. 

Slangen en fitwerk voor de boot

Voor het installeren van uw watersystemen heeft u slangen en fitwerk nodig. Zo vindt u onder anderen drinkwaterslangen die gebruikt kunnen worden voor koud en heet water. Voor de aan- en afvoer van toiletwater gebruikt u een vuilwaterslang. Bij Bootmania vindt u ook gasslangen voor uw gasinstallatie (zoals bijvoorbeeld uw gasoven). Onze koelwaterslangen kunt u gebruiken voor uw koelwatersysteem. In onze webshop vindt u ook spiraalslangen die gebruikt worden voor het opzuigen van water of andere vloeistoffen. Slangklemmen worden vooral gebruikt als veiligheidsmiddel. Door een slangklem vast te maken aan uw slangen voorkomt u dat water, lucht of gas kan ontsnappen. Voor het koppelen en afsluiten van leidingen vindt u in onze webshop een groot assortiment aan fitwerk. Uw slangen en fitwerk kunt u eenvoudig en snel via onze online webshop bestellen. Heeft u vragen? Ons service team staat 24/7 voor u klaar in de live chat.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV