Instrumenten en meters voor de boot

Instrumenten zijn handige meetsystemen die voor bijna elke toepassing wel beschikbaar is. Of u nu uw brandstof, snelheid of roerstand wilt meten, bij Bootmania bent u aan het juiste adres. Onze instrumenten zijn ingedeeld in 'motorinstrumenten' en 'overige instrumenten'. Zo weet u precies welk instrument u waar kunt vinden. 

Items 1-39 van 565

Pagina
per pagina

Motorinstrumenten voor de boot

Onder motorinstrumenten vallen alle instrumenten waarop u informatie kunt aflezen over de motor. Zo vindt u bij Bootmania toerentellers die de snelheid van uw boot meet in omwentelingen (van de as) per minuut. Wij verkopen ook urentellers waarop u kunt zien hoelang de motor draait. Onze brandstofmeters geven het brandstofniveau in de tank weer. In onze webshop vindt u ook temperatuurmeters die de koelwater temperatuur meten. Met onze (olie)drukmeters weet u of uw motor nog goed loopt aan de hand van de gemeten oliedruk. 

Overige instrumenten voor de boot

Bij Bootmania vindt u ook alle overige instrumenten voor uw boot. Zo vindt u volt- en ampèremeters voor het meten van de elektrische spanning en de sterkte van de elektrische stroom. Met onze roerstandmeters weet u of uw roer nog op de juiste stand staat of dat deze afwijkt. Met een snelheidsmeter weet u wat de grondsnelheid van uw boot is. Onze watermeters meten het waterniveau van drink- en vuilwater. Bij overige instrumenten vindt u ook afstandsbedieningen voor het bedienen van de boegschroefankerlier of verlichting op afstand. Met een alarminstrument kunt u zien of er problemen zijn met de accu, olie, temperatuur of motor. Buisvlotters worden gebruikt in combinatie met een brandstofmeter of watermeter voor het meten van het brandstof- of waterniveau in de tank. Bij instrument accessoires vindt u alle toebehoren die u nodig heeft voor uw instrumenten op de boot. Bij Bootmania vindt u ook vlotterschakelaars die automatisch aan en uit gaan wanneer het waterniveau een bepaalde hoogte heeft bereikt. Deze schakelaars worden dan ook vaak gebruikt voor bilge- en dompelpompen.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV