Diverse bootartikelen

Bij Bootmania vindt u een groot assortiment aan diverse artikelen voor de boot. Zo vindt u veel soorten hang- en sluitwerk. Denk aan sluitingen, scharnieren, sloten enzovoort. Daarnaast verkopen wij alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw boot. Zoals kussens, stoelen en tafels. Voor al uw overige accessoires bent u ook bij Bootmania aan het juiste adres. In onze webshop vindt u alles van putsemmers tot verrekijkers. Via onze online webshop kunt u gemakkelijk en snel een bestelling plaatsen.

Items 1-39 van 811

Pagina
per pagina

RVS hang- en sluitwerk

In onze webshop vindt u een groot assortiment aan hang- en sluitwerk voor de boot. Met hang- en sluitwerk bedoelen we alle producten die u nodig heeft voor het openen, vastzetten, sluiten en op slot doen van deuren, ramen, kastjes enzovoort. Zo verkopen wij drukknopsluitingen, hevelsluitingen en spansluitingen. In onze webshop vindt u ook cilindersloten, scharniersloten, schuifsloten en andere sloten. Bij Bootmania vindt u ook luikringen en luikuitzetters voor het veilig openen en sluiten van luiken aan boord. Ten slotte verkopen wij ook raamrubber, peesrubber, raamtape, hijsogen, bruggen, deurstoppers, pijpbeugels en scharnieren. Alles wat u nodig heeft aan hang- en sluitwerk kunt u eenvoudig en snel bestellen via onze online webshop. 

Boot interieur kopen

Voor iedere booteigenaar is het interieur van de boot erg persoonlijk. Daarom vindt u bij Bootmania een groot assortiment aan artikelen voor de inrichting van uw boot. Zo vindt u bij Bootmania niet alleen stoelen, tafels en kussens maar ook afvalbakken en stofzuigers. In onze webshop vindt u ook diverse gebruiksartikelen en matten. Voor een gezellige maritieme uitstraling kunt u het beste kiezen voor warme kleuren in uw interieur. Wilt u juist een moderne uitstraling? Dan zijn koelere tonen de beste keuze qua inrichting. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel uw interieur voor de boot bestellen. 

Overige accessoires voor de boot

Bent u op zoek naar specifieke producten voor de boot? Bij onze overige accessoires vindt u alles wat u nodig heeft voor de beste prijs. Zo vindt u bijvoorbeeld geluidsisolatie om geluidsoverlast tegen te gaan. Wij verkopen ook kielrollen voor boottrailers. Bent u op zoek naar een putsemmer voor de boot? Dan bent u bij Bootmania ook aan het juiste adres. In onze webwinkel vindt u een divers aanbod aan putsen. Voor eindeloos plezier en de ultieme work-out vindt u in onze webshop ook SUP boards en funtubes. Via onze online webshop kunt u eenvoudig en snel een bestelling plaatsen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland € 9,50

Belgie / Duitsland € 67,50

Snel advies nodig

Livechat op werkdagen van 09.00-21.00 uur

Stuur een e-mail (antwoord binnen 1 uur)

verkoop@bootmania.nl

Copyright © 2021 Bootmania BV